רכבים

רן29

New member
רכבים

מעוניין לקבל חוות דעת לגבי קניית רכב ההתלבטות היא בין מזדה לנטיס מודל 99 או הונדה סיוויק מודל 99 . מה עדיף רכב מליסינג או פרטי ?

sronis

New member
אלו שתי האפשרויות היחידות?

אם לא, אשמח לייעץ אם תתן צרכים מהרכב ומחיר. אם כן - ההונדה בלי ספק. יותר נוחה, יותר חזקה, יותר מרווחת, יותר זולה לאחזקה, יותר מהנה לנהיגה. בעיקרון עדיף פרטי אבל אם מוצאים מציאה טובה מליסינג ומורידים הרבה במחיר, אז אולי זה שווה. רוני

ב א ר י

New member
אבקש לדעת משהו...

מהו ליסינג ??? שיעבוד הרכב כנגד התשלומים עליו ....?! והאם כדאי בכלל להתעסק עם רכבים מליסינג ??? בארי

rigi

New member
אין הבדל אם זה מחברה או ליסינג

ליסיניג, זה הסכם שחברה מגיעה עם חברת השכרה מסוימת . ואז לחברה עצמה אין את כל הכאב ראש של הטיפול ברכבים, בתקלות. הליסינג עצמו גם ´מתחלק´ לשתיים אם אתה מנהל אז החברה משלמת על הרכב ואם אתה עובד אז אתה משלם על הרכב (מהברוטו) התשלום כבר כולל הכל ואז העובד לא צריך לשלם טיפולים , דלק ,ביטוח , לא צריך לדאוג אם הרכב נכנס לבור גדול...לא צריך לדאוג לבדוק שמן.. לא צריך לדאוג לניקיון ..אופס סרטו/דפקו....לא נורא .. אז מה אם המדרכה גבוהה..זה רכב מיחיסינג... זה בסדר..אחותי..את יכולה לקחת את הרכב...כן בן דוד שלי..גם אתה... קרע קרע את הרכב..גם ככה אני לא משלם דלק...אתה יכול למשוך את הטורים כמה שאתה רוצה..גם ככה זה לא רכב שלי... עכשיו נעבור לרכב של חברה... זה אותו סיפור בדיוק. רק שכל הכאב ראש של הטיפול ברכב הוא באחריות החברה עצמה (ולא חברת ההשכרה). ככה שכמה שיספרו לכם שמטפלים ברכב בזמן , ושזה לא כמו פעם... עדיין קיים הסיכוי שהבעלים הזמניים קרע לרכב את הצורה ואתם בכלל לא יכולים לעלות על זה . נ.ב. כדי לחסוך כמה שיותר יתכן שרכב בחיסינג עובר מספר בעליים זמניים בגלל כל מיני שינויים במחירים, ורצון להתקדם ברכב , אם בעלים זמניים מוצא מישהו בחברה מוכן לקחת את הרכב שלו (במקום לחכות להזמנה שלו. או שלפעמים אפילו לא שואלים אותך ונותנים לך את הרכב המשומש..) (בדוק מהמפעל שאני עובד בו עכשיו ). ריג´י שנאמן ל 1.8T ומייחל להוצאות רכב !!!!! (במקום ליסינג 1.6)

שי ©

New member
דווקא יש הבדל בתחזוקה...

רכבי ליסינג עוברים מספר אנשים לעתים ואין אדם שאחראי עליהם ומכיר אותם "אישית". האם אתה מאמין שחברה תסכים להוריד אוטו שבוע אחרי שבוע לאחר שנתקע על ג´בלה ברמת הגולן? לעובד פחות נעים להתעלל באוטו שאת בעליו הוא פוגש כל יום לעומת אוטו חיצוני מליסינג. בנוסף לכל, מכוניות חברה זולות יותר לקניה לעומת מכוניות ליסינג, וזו גם נקודה חשובה. שי

rigi

New member
אני התכוונתי למצב שהיה פעם...

שבו כל מפעליי ההי טק החזיקו את הרכבים בעצמם. ולא לרכב עבודה , שעובדים איתו...בשטח... מעניין למה מכוניות חברה.יותר זולות .. אולי כי החברה יודעת מה עובר על הרכב ? ואני לא מדבר רק על הנהיגה... אלא על הזילזול שבטיפולים וכל המיסביב....(אל תשכח אתה בישראל...בכל מקרה ינסו לחסוך בכסף....ואתה (במקרה הזה הצרכן ) נדפק... יש כאלה שמוכנים לקחת את הסיכון... אני לא !

etayrapa

New member
מה זאת אומרת למה?!

מאותה סיבה שכל רכב בבעלות ציבורית קודמת זול הרבה יותר! משום שאף אחד פשוט לא שם זין וחורש עליו חופשי! אגב, חברה תמיד תמכור אותו בסוף ולא תעשה שקולים כלכליים ברמה של אזרח מהשורה. (אותה סיבה שעבודה של חברה ציבורית תמיד כרוכה בברוקרטיה סרבול חוסר יעילות והרבה מאד זמן... לעומת חברה פרטית שיש לה מטרה והיא להרוויח.. נסחפתי קצת מודה.) איתי. נ.ב היום ראיתי לינקולן חדשה מ-ד-ה-י-מ-ה.

למעלה