רכבים ורשיונות.

חנוך617

New member
רכבים ורשיונות.

בדור שלנו רואים אברכים רבים שיש להם רכבים. אם בוכים שאין כסף, מאיפה יש כסף להחזיק רכב? יש כאן נשואים עם רכבים? וזה לא רק זה.

חנוך617

New member
היתה פה אחת שביקשה

נושאים שמעניינים אברכים נשואים. לאן נעלמת? יש לך רכב של אברכים. מה את מתביישת?

באותו ענין

אתם אולי מכירים סוכן טוב בירושלים להשכרת רכבים אני צריכה אוטו גדול

חנוך617

New member
איזה רעה. תגידי

למנימן שיארגן טיול לגברים. אני המאבטח... ליצנית אחת...

חחחח.. מה שבטוח

שמנימן יודע למה שאלתי את השאלה דבר שני נראה לי קצת מסוכן לקחת אותך כמאבטח...

חנוך617

New member
למה? כמובן שבעלך

עם הדן 1 שלו יהיה מאבטח של הנשים ואני אצל הגברים. אבל יעשו טיול עם ספורט?

חנוך617

New member
איזה רעה. תגידי

למנימן שיארגן טיול לגברים. אני המאבטח... ליצנית אחת...

חנוך617

New member
הוא סוכן

של באדג`ט? אם כן, היו עליהם סיפורים של משיכת כספים מהאשראי שלא בצדק. יש לי נסיון. אם זה לא הוא מבאדג`ט, ראו דברי מבוטלים.

חנוך617

New member
הוא סוכן

של באדג`ט? אם כן, היו עליהם סיפורים של משיכת כספים מהאשראי שלא בצדק. יש לי נסיון. אם זה לא הוא מבאדג`ט, ראו דברי מבוטלים.

עינך צרות באחרים?

אברך נשוי בעל משפחה שיש לו רכב זה לא מותרות! אם תיקח את מחיר ההסעות לתלמודי תורה ובתי ספר ותוסיף את מחיר הקניה במקומות מוזלים שבהם אפשר להגיע באמצעות הרכב, זה אפילו חסכוני יותר. אני לא מדבר על משפחה שקונה רכב חדש מדגם מרצדס או BMW אלא רכב לחיים שיגרתיים, בית,עבודה. אני בעד שנשים תלמדנה לנהוג וכך יקל על הוצאות המשפחה בניצול הזמן טוב יותר, ובנוסף האברך\הבעל יוכל ללמוד יותר זמן ללא איחורים וחיסורים בישיבה. את הרכב הוא ישאיר -לאישה והוא יתפטר מהחומריות לרוחניות

חנוך617

New member
אמנם אפשר לומר

שזה לא מותרות, אך המציאות מוכיחה שיש שכונות ברחבי הארץ שאין אברך שאין לו רכב. זה נובע מלחץ חברתי ולא מצורך נחוץ ברכב. זה בדוק.

לא נכון!

משפחות חרדיות מפאת חוסר תקציב נאלצות לעבור בעיירות פיתוח מרוחקות, בדיור שם מוזל ולכן הם גרים שם, מאידך יוקר המיחייה בעיירות האלה גבוה מאשר בני ברק וירושלים, בגלל שיש פחות תחרות, המשפחות האלה נאלצים לבצע חלק מהקניות והשרותים בערים הגדולות ולכן הרכב הוא כלי שמכורח המציאות חובה, בנוסף בעירות פיתוח הכבישים אומנם לא פקוקים אבל כדי להגיע ממקום למקום ברגל או באוטובוס זה גוזל שעות בעוד ברכב זה כמה דקות... הלחץ החברתי אם קיים אולי זה "סוג" הרכב וכו'

חנוך617

New member
אני לא יודע איפה אתה

גר אבל זה לא רק בעיירות נידחות. לא חסר דברים שפועלים בגלל לחץ חברתי נטו.

אני גר בבני ברק

בני ברק יש הרבה אברכים עם רכבים,אבל עדיין לדעתי הרוב בלי רכב! לא כל חרדי הוא אברך! יש משפחה חרדית שהאבא עובד (וגם עבודה כמורה בתלמוד תורה זה עבודה) והאמא עובדת ויש להם רכב, אז מה?לא מגיע להם?

חנוך617

New member
אני מתחיל להבין

שאתה לא מתחיל להבין על מה אני מדבר. אני מתכון למקום ריכוז זוגות צעירים. ועכשיו תקרא הכל מתחילה. אם לא תבין סימן שחסר לך המון ידע. סליחה.

חסר לי המון ידע

הגעתי למסקנה הזאת...אז אולי תעשיר את הידע שלי קצת...ותפרט?

למעלה