רכבות

מצב
הנושא נעול.
רכבות

רכבות
שלום לכולם
אבי בנה, שולחן שעליו יש מסילת רכבת, עם הרבה אביזרים נוספים. הרכבות נוסען ומשמיעות קולות. אם למישהו יש במקרה אביזרים לרכבת שאינם בשימוש...נשמח לקבלם בברכה. אפשר להשאיר הודעה כאן או באיסיקיו שמספרו 214326903 בתודה מראש שיר

fireman

New member
אם אבא שלך בנה את זה

רכבות
שלום לכולם
אבי בנה, שולחן שעליו יש מסילת רכבת, עם הרבה אביזרים נוספים. הרכבות נוסען ומשמיעות קולות. אם למישהו יש במקרה אביזרים לרכבת שאינם בשימוש...נשמח לקבלם בברכה. אפשר להשאיר הודעה כאן או באיסיקיו שמספרו 214326903 בתודה מראש שיר
אם אבא שלך בנה את זה
כבר לדעתי הוא יודע איפה הוא יכול לרכוש את כל האביזרים מעבר לכך מתכנסים בכל סופ"ש אם אני לא טועה לא מעט חובבי דגמי רכבות בקיבוץ נצר סירני אני מאמין שיש כאן חברי פורום שיוכלו להרחיב בעניין.

רכבות - אביזרים

אם אבא שלך בנה את זה
כבר לדעתי הוא יודע איפה הוא יכול לרכוש את כל האביזרים מעבר לכך מתכנסים בכל סופ"ש אם אני לא טועה לא מעט חובבי דגמי רכבות בקיבוץ נצר סירני אני מאמין שיש כאן חברי פורום שיוכלו להרחיב בעניין.
רכבות - אביזרים
שלום אכן אבי יודע היכן לקנות את האביזזרים אפילו הזמין מחו"ל, את רובהעבודה הוא כבר עשה אבל האביזרים מאוד מאוד יקרים לכן שאלתי אם למישהו יש חלקים שאינם בשימוש בק, אבי היה שם.

אבי בנה כבישים וערים

רכבות
שלום לכולם
אבי בנה כבישים וערים
אם למישהו יש במקרה מכוניות/אוטובוסים/משאיות ...נשמח לקבלם בברכה.

vitamin P

New member
היו לי פעם מלא../images/Emo6.gif

אבי בנה כבישים וערים
אם למישהו יש במקרה מכוניות/אוטובוסים/משאיות ...נשמח לקבלם בברכה.
היו לי פעם מלא

גם אוטובוסים קטנים גם משאיות והמון מכוניות קטנות אני נזכר ב"אוסף" הענק הזה אין לי מושג איפה זה היום- נראה לי תרמנו את זה או משהו

התכוונתי אמיתיים, לא רפליקות.....

היו לי פעם מלא

גם אוטובוסים קטנים גם משאיות והמון מכוניות קטנות אני נזכר ב"אוסף" הענק הזה אין לי מושג איפה זה היום- נראה לי תרמנו את זה או משהו
התכוונתי אמיתיים, לא רפליקות.....

vitamin P

New member
זה מה שחשבתי בהתחלה

לא קראת בין השורות !!!!
צחקתי על התמימות של הגולש/ת שמבקש נדבות, בצורת רכבות חשמליות. שיקנה !!
זה מה שחשבתי בהתחלה
שהתגובה הזאת יכולה להיות ....... אבל בלי קשר שהייתי קטן יותר היו לי מכוניות קטנות

רפליקות זה דבר מקסים

זה מה שחשבתי בהתחלה
שהתגובה הזאת יכולה להיות ....... אבל בלי קשר שהייתי קטן יותר היו לי מכוניות קטנות
רפליקות זה דבר מקסים
בין הצעצועים של ילדיי יש רפליקה יפה של "סמארט" צהובה, וניידת משטרה אמריקאית. הדברים האלה יפים מאד, אבל יקרים רצח. חבל.

בבקשה מהממת הנה המקום

רכבות
שלום לכולם
בבקשה מהממת הנה המקום
להשגת הרכבות, מזהירה אותך - לא זול, לכן גם לא ימצאו תורמים.

מצב
הנושא נעול.
למעלה