רכבות -

רכבות -

שלום לכולם, אשמח אם מישהו מיכם יוכל להפנות אותי לחנות לרכבות צעצוע באיזור המרכז. בשמחות

דווקא שמעתי בזמנו על חנות נפלאה

לרכבות בירושלים. אין לי פרטים, אבל אשמח לשמוע אם למישהו יש. יש גם כמובן חנות אחת בתל אביב, ומחר בבוקר אם אף אחד לא יקדים אותי אמצא ואתן לך את השם והכתובת. מה יש לך ומה את מחפשת? לי יש רכבת של מרקס, אבל לא שיחקתי איתה כבר הרבה מאוד שנים..

שלום לאבא של נעם,

ראשית תודה על התגובה המהירה. אני מחפשת חנות לקנות מתנה לאוהב רכבות. מחכה לפרטים נוספים. לילה טוב.

rachelea

New member
ברחוב אלנבי בת"א

אין לי הכתובת המדויקת אבל אנסה להסביר: מאלנבי, פינת יהודה הלוי (הצומת שבה היה הדואר הראשי של ת"א-היום סגור שם) התלכי דרומה לכיוון צומת כיכר המושבות (ההצטלבות של אלנבי עם דרך יפו-ת"א). באמצע הקטע, בערך, בצד השמאלי-מזרחי- של גדת הרחוב ישנה חנות לאספני רכבות ועוד תחביבים. זוהי חנות ותיקה, המוכרת לרבים ותוכלי לשאול ברחוב איך להגיע אליה (ואל תטעי לחשוב שהתכוונתי לחנות צעצועים שהיא באותו צד של הרחוב אך קרובה יותר ליהודה הלוי. עליך להמשיך ללכת לכיוון דרך יפו-ת"א). לג'יימס דין יש כרטיס של החנות. אולי יוכל לרשום הכתובת. מקווה שתמצאי את החנות. בהצלחה.

כל הכבוד רחל! את מצליחה להפתיע אותי

כל פעם מחדש. זו בדיוק החנות, האחת והיחידה. וילנציק, (או ליתר דיוק- ז. וילנציק ובניו בע"מ) אלנבי 123. להם יש כל מה שקשור לרכבות חשמליות. ואיך ידעתי שזה למתנה ולא בשביל השואלת? כי העוסקים ברכבות אינם קוראים להם "רכבות צעצוע" אלא "רכבות חשמליות", כיאה וכראוי. בשימוש בביטוי הסגיר אותך, יקירתי... לפני שאת הולכת, תבררי באיזה קנה מידה הרכבת שלו - OH או משהו אחר. בלי זה לא תוכלי לקנות כלום...

את יכולה בנוסף לברר

בפורום תחבורה ציבורית, יש שם כמה מומחים לענין. וזאת כאופציה נוספת לזו של רחל.

המון המון תודה../images/Emo9.gif, וסליחה אם פגעתי

במישהו. חבר שלי כבר נזף בי על השימוש במילה צעצוע

אתגרית הוא יכול לנזוף

אלה צעצועים, אבל ללילדים גדולים. אני ראיתי את כל אותם "ילדים גדולים" במועדון שלהם וזה מקסים. טוב לכל מי שיודע לשמור על הילד שבו לנצח.

למעלה