רכבות ומטרו בדלהי

שמוצקין

New member
רכבות ומטרו בדלהי

אהלן יש לי שתי שאלות 1 האים אפשר לסוע מדלהי לנפאל ברכבת ? יש מישהי שאמרה לי שזה אפשרי אבל חשבתי שהיא התבלבל 2 האם המטרו (רכבת תחתית ) מגיע עד קרוב לשדה התעופה הבינלאומי של דלהי ואיך מגיעים משם לשדה התעופה?

Yo-man

New member
אין עדין מטרו בדלהי

לפני 3 חודשים ה"מטרו" היה בשלבי חפירה ראשונים בכיכר קונאט. אין עדין רכבת תחתית בהודו. משדה התעופה לוקחים מונית לעיר. עם היציאה מאולם הנוחתים יש משמאל משרדונים קטנים בהם משלמים למונית (כ-250 רופי) שלוקחת אותך לעיר. לגבי רכבת לנפאל - אין רכבת שממש חוצה את הגבול. יש רכבת מדלהי לורנאסי, משם אפשר לקחת אוטובוס או רכבת, לעיירת הגבול סינולי. מקום אפל ודי מכוער. בצד הנפאלי אין רכבת אבל יש אוטובוסים... דרך אחרת לעבור את המרחק הזה היא במונית. יש סוכנים שמסדרים מונית אחת שלוקחת מדלהי עד קטמנדו. לפני כמה שנים זה עלה בין 100 ל-150 דולר אמריקאי. בחלוקה עם עוד 2 אנשים זה יוצא מחיר לא בהרבה יקר מלעשות את כל הנסיעות האלה לבד, זה יותר נוח ולוקח הרבה פחות זמן. שיהיה namaste

שמוצקין

New member
תודה ../images/Emo13.gif אתה בטוח שאין מטרו?

כי לפי מה שראיתי בטלויזיה יש כבר וגם האתר הזה...

Yo-man

New member
מה שאני יודע הוא בן 3 חודשים

אבל גם באתר יש מפה צבעונית של התחנות והמסלולים, ובה 2 שלבים. שלב 1, שזה למיטב הבנתי, שלב התכנון והבניה, מכיל חלק גדול מהמסלול, ושלב 2, שאולי הוא אומר שהרכבות כבר פעילות, מצביע על רכבות שהן על פני השטח או על גשרים ורק מסלול אחד שהוא מתחת לאדמה. המידע שלי לא הכי מעודכן, ואולי הם סיימו עוד קטעים ב-3 החודשים האחרונים. בכל מקרה תגיע משדה התעופה במונית, ובמלון תברר מה העניינים עם הרכבת. לכמה זמן אתה נוסע ולאן ?

למעלה