רי-דראפט 2003-2005 - הטופ 7

Or Amit

New member
רי-דראפט 2003-2005 - הטופ 7

אז הסיבוב הקודם התחיל צמוד אבל הסתיים בסופו של דבר בהדחה די חד משמעית כשכרמלו אנתוני הולך הביתה עם 17 הצבעות כשדיוויד ווסט אחריו עם 12. כריס בוש מקבל קול אחד ואתם מעמידים שוב שיא הצבעות עם 30 קולות בסיבוב האחרון. נשארו לנו עוד 4 הדחות לפני הגמר.

Or Amit

New member
המועמדים

דיוויד ווסט כריס בוש דויין וייד לברון ג'יימס כריס פול דוייט הווארד דרון וויליאמס

כריס בוש

ממש התרשמתי מווסט בעונה האחרונה,שחקן משלים שכל קבוצה צריכה ומייצר לעצמו נ"ק..לא תלוי באף אחד! למרות הכל..אם בסיבוב הזה הוא לא יילך..אז סיבוב הבא אני יצביע נגדו..הוא שווה טופ 10 אבל זהו מספיק.. בינתיים אני מעדיף להעיף את בוש שעוד לא הוביל את טורונטו לכלום..

OrEl74

Well-known member
מנהל
אני חושב שהסיבוב הבא

יהיה הכי חד צדדי שראינו מתחילת המשחק. אבל אולי אני טועה

Or Amit

New member
אני לא חושב

לדעתי הסיבוב הזה יהיה החד צדדי ביותר, בסיבוב הבא יהיה מעניין כשאני מאמין שבנוסף לCB4 גם השמות של דרון ואפילו וייד יתחילו לעלות.

tristan79

New member
כנ"ל

בסיבוב הזה ווסט "יזכה" כמעט בכל הקולות בסיבוב הבא נראה לי שיש כמה שמות על הכוונת, ואני עדיין לא החלטתי כנגד מי אני מצביע...

OrEl74

Well-known member
מנהל
אני עדיין חולק עליכם

חכו חכו אם אני תופס אתכם לבד!! לדעתי מישהו מהרשימה הזאת יקבל את מירב הקולות בסיבוב הבא. ייתכן ו-וויד ודרון גם יקבלו איזכור ואולי גם האוורד אבל בתכלס אני חושב שהתמונה תהיה ברור מההתחלה. נחכה ונראה

the mnm factor

New member
ווסט

לדעתי זה בדיוק המקום אליו ווסט צריך להגיע- לא הייתי בוחר את כרמלו, ג'וש סמית או ג'פרסון לפניו בדראפט. אולי את איגואדלה- אבל אני לא בחרתי להעיף אותו כל כך מהר
זה המקום של ווסט מבחנתי- לדעתי הוא לא בהרבה פחות טוב מבוש, ודוגרי בוש כל כך מכוער שהיה בי לי להעיף אותו רק על זה. אבל בוש יודע להוריד כדור ולחדור מרחוק וזה דבר שחסר לווסט. בנוסף בוש שחקן קצת יותר מוכשר וקצת יותר תלוי בעצמו בעוד ווסט ניזון הרבה מקלעי השלוש ומהכנסות כדור. אז ווסט

למעלה