ריתוק על ידי ישיבה?

ש מים

New member
סומו! (בעיקר) ../images/Emo6.gif

אבל החלט שניתן לרתק גם בצורות אלו, אלא שלרוב תזדקק גם לאמצעי שליטה נוספים (בריחים, למשל), עמ"נ לנטרל את היריב ולמנוע ממנו להשתחרר.

roy33itc

New member
גם יש בעיה של שיווי משקל מאחר ואתה זקוף יחסית

ועוד דבר,למעט ג'ודו (למיטב ידיעתי,אולי גם האבקות),ריתוק הוא רק שלב מעבר בקרב. תעשה ניסוי כדי שתבין: תפוס את אחיך הקטן ושב לו על הבטן (בהסכמה שלו כדי שלא יצעק לאמא) בעדינות תנסה לטפוח לו בחיבה על הראש כשאתה לא מתכופף קדימה!!! קשה לא?! שלב 2: תגיד לו שיתגלגל לאחד הצדדים (בשלב הבא גם תנסה טיפה להתנגד...) בזמן שאתה יושב עליו.

ש מים

New member
לא מצאתי שום קשר

לדברים שכתבתי. ולצערי גם לא לשאלה...
(נו טוב, אולי אני צריך ללמוד עוד...)

roy33itc

New member
אני כיוונתי לישיבה עם הפנים לפני היריב

כאשר אני "רוכב" עליו עם רגל בכל צד מגופו,תחת על הבטן שלו וברכיים באוויר ולא על הרצפה אלא רק כפות הרגליים על הרצפה. ניסיתי להסביר שאין הרבה לעשות מהמצב שאני הבנתי כישיבה על היריב ולכן אני לא רואה הגיון בה ומכיר שיטות שמלמדות אותה כטכניקה. יותר ברור?
שוב טעיתי ורק עכשיו הבנתי את השאלה שלך. כנראה שהתכוונתי לשרשר ישירות לבחור וחיכיתי שאחר יגיב ומאחר שהגבת לפני ב "רפלקס" הגבתי אלייך...

סיסטמתי

New member
מספר שיטות לריתוק "בישיבה"../images/Emo13.gif

אם זו ישיבה "תיכונה" יושבים בתנופה על הבטן התחתונה עד שבני מעיו של המרותק מתמרמרים ונשמת אפו פורחת בלחץ מכל נקביו. משם אפשר להמשיך לתנוחת הרוכב שהגויים קוראין Mount ולחבוט במרץ בזיו פניו של צרך, עד שיטשטשו פניו ויפרחו אוזניו ככרוביות הצפות בבורשט של אמא. אם זו ישיבה "עליונה", צריך לדאוג לשבת על חזה האברך כך שברכיך חובקות את כתפיו וזרועתיו ומונעות מהן לבצע מריעין בישין באבריך. עם זאת עליך לדאוג בשום לב שמה יחמוק הנבל או חו"ח יחבוט בן הבליעל עם ברכיו בצלעותיך. היה והתמזל מזלך ובר הפלוגתה שלך פונה וגבו אליך, בהחלט אפשר לבצע בו ישיבה עליונה ותיכונה בקלות יתירה ללא חשש שימשוך בזקנך, ואף מומלץ לפתל אבריו בעוז עד שיחבוט בקרקע פעמיים ואף שלוש תוך שהוא קורא בקול לבורא לפני שהוא נקרא אליו. באשר לישיבה "תחתונה" - סוברים רבים שאין זו אלא בגדר שמועה מרושעת שהפריחו צוררים ושונאי ישראל על דרכי דרי הישיבה בשעות שהאור כבוי ושחרית טרם נאמרה. ואני כל שאני אומר הוא: שדינה של ישיבה תחתונה, שתהיה בהסכמה שכן אחרת נגזר על היושב "לשבת" לפי סעיף 345 (א) לחוק העונשין.

שזה תמוה למדי-

שזה תמוה מאוד, היות ושלטון הברזל הסובייטי אסר מכל וכל על קיומו של "אופיום להמונים", זו אחת הסיבות ההיסטוריות לכך שיהדות מזרח אירופה של המאה העשרים נבלמה והצמיחה מתוכה פחות תלמידי חכמים ויאשיבה בוכרס... אז נחשפת, ומתברר שסיסטמתי איננו בעל גנים סלאבים וממושמעים כלל וכלל?

סיסטמתי

New member
לא זכור לי שטענתי להשתייכות לאומה הסלאבית...

למרות שאני מעריץ גדול של בנות האומה בגילאים, שטרום המטאמורפוזה לבבה-לובה.

והנה תמונה בשביל סיסטמתי:

בזמנים בהם אינך מתעסק בהגיגי נפש סבוכים וברטוריקה שנונה ומלוטשת היטב, ראה לנכון ללמוד על תלמיד חכם זה.

למעלה