רישיון

HUMMER H3

New member
רישיון

אם אני לומד לרישיון אופנוע ועובר ויש לי רישיון אפנוע ביד כבר ואחרי שאני מקבל את הרישיון אופנוע ביד אני לומד ועושה רישיון אוטו אז המלווה מתבטל אוטומטית מבלי צורך לחכות זמן מסויים?

lsd500

New member
אין למה לחכות.......

במקרה כזה, הרישיון מודפס כרגיל ובהגבלות שכתובות על הרישיון כתוב רק "נהג חדש" ולא "נדרש מלווה עד...".

HUMMER H3

New member
כמה עולה קבלנות רישיון אופנוע לתקתק

מישו יודע עזרו

Krishi

New member
ממתי קבלנות זה לא חוקי? ../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

lsd500

New member
זה לא חוקי, לא מוסרי והכי חָאפֵּרי

שיכול להיות....!

NewUser4

New member
למה?

זה חוקי, מוסרי, ואם המורה הוא מורה רציני אז זה לא חאפרי בכלל.

lsd500

New member
מה מוסרי בזה?

אתה משלם לבנאדם 3000 שקל לפני שהוא נתן לך שירות כלשהו! רובם מזלזלים בך אחר כך, ואת הכסף שהבאת לו הוא משלם לדלק של שיעורים אחרים+ הוצאות נוספות. אני מכיר מורה אחד כזה בעיר שלי שדופק חופשי תלמידים... מבריז משיעורים ואח"כ מבקש מהם כסף על השיעור- אפילו שזה קבלנות.... לא חסרים מורים כאלה.....

Krishi

New member
מוסרי או חאפרי זה נתון לוויכוח

חוקי או לא לא נתון. זה חוקי! נקודה! זהו! אין מה להתווכח על זה!

NewUser4

New member
רשיון לאופנוע

אתה מחוייב ב15 שיעורים באורך של 40 דקות. כ65 שקלים לשיעור. טסט, כ200 שקלים למורה עבור העמדת רכב למבחן, ו116 למשרד הרישוי (בהנחה שאתה עובר תיאוריה ראשונה וטסט ראשון). סה"כ מדובר על מדובר על כ1300 שקלים פלוס מינוס, בהנחה שאתה עובר גם תיאוריה וגם טסט במכה ראשונה. אם אתה "מתקתק" שיעורים כדבריך, אז אפשר להוציא רשיון תוך כחודש.

HUMMER H3

New member
מה.?? אז מה אני יספיק

תוך חודש מעכשיו אני יסיים רישיון אופנוע ובול חודש אחרי שאני יקבל את הרישיון אופנוע יהיה לי טסט לאוטו החוקים בטח ישתנו ב2007 אז אני שיחקתי אותהה אין מלוה אין צרותתת

wil

New member
אין מלווה אין צרות?

גם אם תעשה את המסלול שאתה מתאר - אני ממליץ לך בחום להיעזר במלווה לפחות בחודש-חודשיים הראשונים שלך על הכביש, זה מאוד מועיל ויכול לחסוך לך הרבה עוגמת נפש בתאונות. היתרון האמיתי של ה"קומבינה" הוא שחוק ה-2 נוסעים לא יחול עליך. אבל תעשה לעצמך טובה, תיעזר במלווה גם אם אתה לא חייב. זה חוק הגיוני בניגוד לחוק 2 הנוסעים.

למעלה