רישיון על אופנוע

i love usa

New member
רישיון על אופנוע

יש לי כמה שאלות יש לי תאוריה על רכב ואין לי עדין רישיון על רכב אני בת 18 וקצת אני יכולה לעשות על אופנוע עד 500 נכון?אני צריכה לעשות תאוריה על אופנוע גם? כמה עולה שיעור +- לאופנוע?וכמה עולה הטסט?הבנתי שאפשר לעשות שיעור שתיים ואז טסט נכון?

Superdror

New member
את חייבת לעשות תאוריה שוב.

רק מי שיש לו רשיון לרכב פטור מתאוריה. ומבחינת גיל את יכולה להוציא על אופנוע 500 סמ"ק. 15 שיעורים + טסט. כל שיעור 50-60 שקל. בסה"כ, עניין של כ-1000 ש"ח פלוס מינוס. לעשות שיעור או שניים ואז טסט - אני לא הייתי מוכן לעלות על אופנוע 500 סמ"ק אחרי שעשיתי שיעור או שניים או שלושה וגם לא אחרי ארבעה- ואני מדבר בתור אדם עם רשיון מספר שנים שיש לו קצת יותר נסיון בכביש מאשר תלמיד לנהיגה שלא "טעם" הרבה מהדרכים. וכמובן, לא הזכרתי גם שמדובר בעבירה על החוק, כי זה פחות חשוב כרגע. אופנוע 500 סמ"ק זה לא אופניים ולא קטנוע, זה כלי חזק מהיר ומסוכן. כל טעות ולו הכי קטנה עלולה לעלות לך בחייך, תחשבי טוב לפני שאת ניגשת לאיזה "חאפר" שיתן לך לתרגל "שמיניות" במשך שעה וישלח אותך לטסט.

i love usa

New member
הבנתי תודה,רק עוד שאלה

שאלה ניראת לי קצת טיפשית אבל אני ישאל בכול זאת צריך גובה מסויים בשביל האופנוע?בכול זאת זה אופנוע לא קטן ובטח לא קל . אה..ולא ענית לי כמה עולה טסט על אופנוע?(זה כמו על רכב 300 ו113 אגרה?)

liorgers

New member
יש לי גם שאלה...

אם אני גבוה אני יכול לנהוג על כזה אופנוע? יהיה לי נוח?

p i t e r פן

New member
תיקון קטן

שיעור נהיגה עולה היום בסביבות ה-70 ש"ח, לפחות במרכז. וד"א, גם קטנוע הוא לא כלי קטן, איטי ולא מסוכן.

למעלה