רישיון.... עזרה

l3lackacid

New member
יפה שאתה מצליח לדבר ברוגע ולתת הסברים מצוינים

מתנצל אם פגעתי בכבודו של אדם זאת לא הייתה הכוונה פשוט נמאס לי לשבת בחוסר מעש

us8

New member
אני משתדל

אני משתדל כמה שיותר להיות רגוע אבל גם אצלי לפעמים נשרף הפתיל. מה שכתבתי לך על חברים זה בגלל שהיו לי גם חברים שמאוד נפגעתי מהם . שראו אותי פעם אחת מקבל התקף כבר לקחו מרחק ונתקו קשר, ויש כאלה שהמשיכו כרגיל. אז ראיתי כתוב באיזה מקום מי הם חברים אמתיים.

עדידי127

New member
אתה מבלבל הרבה דברים ביחד

לגבי הרישיון, כפי שציינתי, בחרתי הפעם להגיב בחומרה יתרה כי מדברייך נשמע שאתה מסיר אחריות מהכול. כמובן שאני לא מכירה אותך אך כך נשמעו דברייך. לא התייחסתי ולא דיברתי כלל על ביטוח לאומי, הוצאת כספים במרמה מרשויות הממשל השונות, והתייחסות למחלה באופן כללי. גם אתה לא מכיר אותי ואין לך מושג כיצד אני מתייחסת למצב, וכפי שציינו כאן - כל אחד מתייחס לנושא אחרת וזו זכותו המלאה. יש משפט יפה באנגלית when you assume you make an ass of u and me תשתדל לשמור על ראש פתוח ואל תבקר כל כך את כולם פה. אתה נשמע מאוד מתלהם ונרגז, אבל יתכן שזו רק התחושה שלי מקריאת הדברים. שמחה מאוד שיש לך שפע של נכסים ואין לך אחוזי נכות. נפלא. שימשיך כך לאורך כל חייך.

dikla528

New member
בדיוק מה שרציתי להגיד...

לא אכפת לך מעצמך כדי שיהיה אכפת לך מהסובבים על הכביש, מהאנשים שאוהבים אותך, לא סתם צריך לחכות שנתיים...

l3lackacid

New member
מחכים שנה לא שנתיים

אם לא היה איכפת לי מעצמי הייתי מסתגר ונותן שישלטו בי... חבל שאתם לא מבינים זאת

dikla528

New member
אז כנראה ששינו את זה

פעם היה שנתיים, מה שאני רוצה להגיד שיש חוקים שבנויים כדי לשמור עלינו, לא לרעתנו גם אם לפעמים זה מרגיש ככה

l3lackacid

New member
אף אחד לא אמר שזה רע...

אבל בהחלט צריך להיות אנדיבידואלי

דן116

New member
אתה לא מבין שהרשיון הוא להרוג וליהרג???

איפה האחריות שלך מתחילה ואיפה נגמרת? מה אתה מתנשא כאן מעל כולם? אני עבדתי עם האפילפסיה 31 שנה בלי פריבילגיות, והמצב רק החמיר. וזה שאתה מרגיש שאתה עומד לקבל התקף, עלול להיות מאוחר בנהיגה. אז אל תתקוף כאן וכל "רכוש" שיש לך לא יעזור לך במקרה תאונה כי אז הביטוח יתנער ממך. וגיבורים כמוך שלא פוחדים ממאסר כבר ראינו. והם גם מכסים את פניהם בבית המשפט. אבל אולי באמת ל"מיליונר" כמוך לא מתאים הפורום הזה, אז חפש פורום בבורסה.

למעלה