UKjewishboy
New member
תראה - אני נותן מידע, וכל אחד יעשה כפי שהוא ר
כפי שהוא רואה לנכון. לגבי המטבע ההודי אני רק רוצה לציין שיש ביקוש עצום לאנשים "לדעת" איך לקנות את המטבע ישירות שלא דרך קרנות. אני מוכרח לציין שלעבוד מול בתי השקעות לא רק בישראל אלא בהרבה מקומות שונים כרוך בהרבה עמלות שמקזזות רווחים - בעוד שלעבוד עם HSBC ישירות זה לדעת בדיוק כמה פקדון תקבל. במיוחד לתושבי חוץ שאינם משלמים מס על הפקדות שלהם בהרבה מהמקרים לא בישראל וגם בהודו יש הנחות, אני לא סתם אומר את הדברים האלה, יש המון המון רווחים מאחורי פתיחת חשבון. מה שכן, אני מוכרח לציין שתרבות השיחה כאן בינך לביני או ביני לבין האחרים הרבה יותר נורמלית - אני מביע הרבה כעס (
) על כך שבפורום האחר בו כתבתי את אותם הדברים הותקפתי רק בגלל שאנשים שם אוהבים לעקוץ במיוחד חבר'ה דתיים או ימניים וכו', ואני לא צוחק כשאני אומר את זה ואני לא מקצין בכלל, אז כיפאק קודם כל ושאפו על זה שיש כאן תרבות שיחה יותר נורמלית. בא נעבור להונג קונג. משהי שאני מכיר רצתה רישיון כאן - היה לה בעיה עם הרכב (גג נפתח, CONVERTIBLE), הרכב שלה לא היה תקין למבחן, והיא לקחה פה כבר שיעורים, והיא הייתה חייבת להשכיר רכב כדי להוציא רשיון - אלא מה, היא בת 20 ולהשכיר רכב היה יוצא לה מינימום 100 פאונד (ברצינות) - וזה בלי הבטחה שהיא תעבור את הטסט. היום המחירים של הונג קונג ירדו קצת מ 600 פאונד, הם באיזור ה 400 פאונד עד כמה שהבנתי, ככה שהמספרים רחוקים ממה שאתה אומר - בד בבד, אתה יכול לשים לב שההוצאות הן לא כאלו הבדל של שמיים וארץ בכלל! בקשר לזה שהיית בהונג קונג ואתה אומר שיש פרוצדורה כזאת או כזאת - תשמע, אני דברתי עם הסוכן ואני שאלתי אותו על החוקיות שבדבר, כפי שהראיתי כאן יש צורך בלהציג דרכון, הוכחת כתובת ורשיון - אין שום בעיה עם זה, וזה שהיית בהונג קונג וראית אנשים מגיעים או יוצאים זה לא קשור לזה שככה עובדת הפרוצדורה. אני מבין שאינך חולק עלי אלא מביע את דעתך בלבד, אבל אני מנסה להציג פה בפורומים רעיונות קצת יותר יצירתיים, קצת לחשוב מחוץ לקופסה שזה דבר בריא לחלוטין ואני אישית נגד חשיבה צרת אופקים, אך אני בהחלט גם נגד רמאות לכל דבר.
כפי שהוא רואה לנכון. לגבי המטבע ההודי אני רק רוצה לציין שיש ביקוש עצום לאנשים "לדעת" איך לקנות את המטבע ישירות שלא דרך קרנות. אני מוכרח לציין שלעבוד מול בתי השקעות לא רק בישראל אלא בהרבה מקומות שונים כרוך בהרבה עמלות שמקזזות רווחים - בעוד שלעבוד עם HSBC ישירות זה לדעת בדיוק כמה פקדון תקבל. במיוחד לתושבי חוץ שאינם משלמים מס על הפקדות שלהם בהרבה מהמקרים לא בישראל וגם בהודו יש הנחות, אני לא סתם אומר את הדברים האלה, יש המון המון רווחים מאחורי פתיחת חשבון. מה שכן, אני מוכרח לציין שתרבות השיחה כאן בינך לביני או ביני לבין האחרים הרבה יותר נורמלית - אני מביע הרבה כעס (