אז הלכתי לעירייה היום בבוקר
ושוב פעם ביקשתי להמיר את רישיון הנהיגה שלי והבחור בקבלה אמר לי שלא ניתן להמיר מישראלי להולנדי ואז הראתי לו מה זה, הדפסתי את העמוד שאומר לאילו מדינות קיימת המרת רישיון ביניהן ישראל, הוא היה בהלם ונתן לי מספר לחכות לדלפק שיתפנה. אז ניגשתי לבחורה בדלפק וגם היא אמרה שלא ניתן, אז הראתי לה את הדף ואז היא הלכה לקלסר ומצאה שאכן ניתן להמיר מישראלי להולנדי. עכשיו מה הכי מעצבן שאני הוצאתי 45 יורו על ספר לימוד תיאורה מכיוון שבחורה אחרת מהעירייה הטעתה אותי שבוע שעבר, אתם חושבים שויתרתי לעירייה על זה, מה פתאום' דרשתי מהם את הכסף בזיכוי על תשלום על המרת הרישיון, הבחורה בדלפק אמרה שהיא תעביר את את בקשתי למנהל שלה. בינתיים שילמתי 26 יורו על טופס הצהרת בריאות שאותו אני צריכה לשלוח ל-CBR והלכתי הביתה, התקשרתי לביה"ס לנהיגה סיפרתי להם את הסיפור וביקשתי את הכסף בחזרה תמורת הספר, הם אמרו אין בעיה תבואי תיקחי, אני הייתי בשוק בהלם המומה, באתי החזרתי להם את הספר וקיבלתי את הכסף שלי בחזרה, Gelukig!!! אחרי כמה שעות התקשרה אליי הבחורה מהעירייה בנוגע לכסף וסיפרתי לה שקיבלתי את הכסף שלי בחזרה, היא שמחה מאוד בשבילי. אני חייבת לומר שבעירייה הם מאוד סימפטיים. אגב היום היה היום הראשון שלי בעבודה והיה כייייףףף, אחרי חצי שנה שלא עבדתי גאדדמאט!!!!!