רישיון מחדש

חנהר

New member
רישיון מחדש ../images/Emo93.gif

שוב פעם אני צריכה לעשות תיאוריה שיעורים וטסט, אם הרישיון שלי טוב לחצי שנה בהולנד אז למה לעזעזאל אני צריכה לעשות אותו מחדש? Waarom?!?

azardevlieger

New member
את לא צריכה לעשות מחדש !

יש הסכם בין הולנד לישראל בנושא הזה. את יכולה להמיר את רשיון הרכב לרשיון הולנדי

חנהר

New member
ממהההההה

בעירייה אמרו לי שאני צריכה לעשות רישיון מחדש ושלא ניתן להמיר רישיון נהיגה ישראלי להולנדי! זה מה שהפקידה בעירייה אמרה ,היא אמרה יש המרה ממדינה אירופאית אחרת. אתה בטוח?????

azardevlieger

New member
שלחתי לך קישור

http://www.rdw.nl/nl/particulier/hetrijbewijs/buitenlandsrijbewijsomwisselen/Pages/Kanikmijnrijbewijsomwisselen.aspx

חנהר

New member
משההה אתה באמת לא קיפוד! ../images/Emo8.gif

תודה רבה רבה על קיום הפורום הזה ועל התשובה שלך!!!! יום שני בבוקר אני הולכת לכסייח את הבחורה בעירייה, או שלא, אבל לאחר התגובה שלך מאתמול חקרתי עם בעלי קצת יותר לעומק את הנושא באינטרנט וראינו שאתה צודק!!! גאד דמאט
או שמא God verdomme!!!! אני שילמתי 45 יורו עבור ספר ללימוד תיאוריה סתם, אוףףףף!

azardevlieger

New member
אחרי שהחלפת את צריכה לקבל בארץ רשיון חדש

בהולנד מבקשים שתמסרי להם את הרשיון המקורי כי הם חושבים שהם מחליפים רשיון. בביקור הראשון שלך בארץ את צריכה לרוץ למשרד הרישוי להצהיר שאיבדת את הרישיון ולקבל אחד חדש כי בארץ את חייבת לנהוג עם רשיון ישראלי.

חנהר

New member
אז הלכתי לעירייה היום בבוקר

ושוב פעם ביקשתי להמיר את רישיון הנהיגה שלי והבחור בקבלה אמר לי שלא ניתן להמיר מישראלי להולנדי ואז הראתי לו מה זה, הדפסתי את העמוד שאומר לאילו מדינות קיימת המרת רישיון ביניהן ישראל, הוא היה בהלם ונתן לי מספר לחכות לדלפק שיתפנה. אז ניגשתי לבחורה בדלפק וגם היא אמרה שלא ניתן, אז הראתי לה את הדף ואז היא הלכה לקלסר ומצאה שאכן ניתן להמיר מישראלי להולנדי. עכשיו מה הכי מעצבן שאני הוצאתי 45 יורו על ספר לימוד תיאורה מכיוון שבחורה אחרת מהעירייה הטעתה אותי שבוע שעבר, אתם חושבים שויתרתי לעירייה על זה, מה פתאום' דרשתי מהם את הכסף בזיכוי על תשלום על המרת הרישיון, הבחורה בדלפק אמרה שהיא תעביר את את בקשתי למנהל שלה. בינתיים שילמתי 26 יורו על טופס הצהרת בריאות שאותו אני צריכה לשלוח ל-CBR והלכתי הביתה, התקשרתי לביה"ס לנהיגה סיפרתי להם את הסיפור וביקשתי את הכסף בחזרה תמורת הספר, הם אמרו אין בעיה תבואי תיקחי, אני הייתי בשוק בהלם המומה, באתי החזרתי להם את הספר וקיבלתי את הכסף שלי בחזרה, Gelukig!!! אחרי כמה שעות התקשרה אליי הבחורה מהעירייה בנוגע לכסף וסיפרתי לה שקיבלתי את הכסף שלי בחזרה, היא שמחה מאוד בשבילי. אני חייבת לומר שבעירייה הם מאוד סימפטיים. אגב היום היה היום הראשון שלי בעבודה והיה כייייףףף, אחרי חצי שנה שלא עבדתי גאדדמאט!!!!!

שיחרזדה

New member
לגבי הרישיון הישראלי

ההולנדים שולחים אותו לשגרירות הישראלית. אז אם תתקשרי אליהם- לשגרירות ישראל- ותבקשי שיבדקו- כנראה שהם ימצאו את הרישיון שלך- תשלחי אליהם מעטפה ובתוכה מעטפה עם בול והכתובת שלך והם ישלחו לך את הרישון הישראלי בדואר. זה מה שאנחנו עשינו-פעמיים!

למעלה