רישיון ל50 סמק

חרגול23

New member
רישיון ל50 סמק

שלום לכם. יש לי רשיון נהיגה מעל 3 שנים.. אני מעונין להוציא רשיון ל50 סמק... הבנתי שאני לא חייב לעשות שיעורי נהיגה.. אבל מכיון שאף פעם לא נהגתי על אופנוע אני רוצה לעשות שיעור אחד... תוכלו להמליץ לי על בית ספר לנהיגה באיזור ירושלים? מה הבירוקרטיה שצריך לעשות כדי להוציא רישיון? תודה מראש!

Marble Arch

New member
כולנו מתנצלים שאנחנו לא חיים בפורום

להבא נחבר עצמנו באלקטרודות לפורום שישלחו לנו זרם חשמלי בכל פעם שתשאל שאלה.

אוראל1988

New member
הוא אכן,

למי שיש רישיון לרכב מעל 3 שנים נדרש בטסט בלבד בשביל להוציא רישיון על 50 סמ"ק

wil

New member
קוראים לזה מבחן שליטה, לא טסט

למי שיש רשיון לרכב 3 שנים פטור מתיאוריה, מינימום שיעורים וכו' - צריך רק מבחן שליטה ל-50 סמ"ק. מבחן שליטה זה בדיוק מה שזה נשמע, הוא נערך במגרש ולא בכביש, וכולל ביצועים כמו שמיניות, נסיעה איטית בקו ישר, סלאלום וכו'.

Marble Arch

New member
כמה מינימום שיעורים צריך לטוסטוס?..

תודה..

wil

New member
בפורום 788 קטנועים יודעים הכי טוב.

אם יש 3 שנים רשיון 02 אז כמובן אין מינימום. במקרים האחרים - תשאלי ב788

NewUser4

New member
תלוי

איזה דרגה אתה רוצה? מהו הוותק שלך בנהיגה ברכב פרטי? או אם יש לך כבר רשיון לדו"ג, באיזה דרגה? וכמה זמן?

Marble Arch

New member
../images/Emo12.gif אתה? אני אקח את זה אישית!../images/Emo67.gif

התכוונתי למינימום של המינימום.. אין לי רשיון לכלום.

NewUser4

New member
לא הבנתי את המשמעות של הכותרת.

לא סתם שאלתי. יש תלות בדברים ששאלתי כדי שאענה לך על השאלה. לשאלתך (אני מניח שאתה מתחת לגיל 18, אחרת התשובות ישתנו): 1. אתה יכול ללמוד לאופנוע בנפח עד 50 סמ"ק בלבד (דרגה א'). 2. יש צורך באישור הורים אם אתה מתחת לגיל 17. 3. יש צורך במינימום של 15 שיעורים. 4. עלייך לעשות תיאוריה (פטור מתיאוריה לממי שמחזיק בידו רשיון לרכב פרטי).

טופס ירוק

בדיקות רפואיות, ללכת למשרד הרישוי, להחתים פטור מתאוריה וללכת לחפש מורה שילמד אותך שיעור אחד וישלח אותך לטסט. לא אני לא ירושלמי.

למעלה