רישומים חדשים... בן אפלק בתמונה מפרל הרבור נראה לי... לא יצא כל כך דומה...
R ranmor New member 23/10/02 #1 רישומים חדשים... בן אפלק בתמונה מפרל הרבור נראה לי... לא יצא כל כך דומה...
R ranmor New member 23/10/02 #6 אולי מתישהו.... אבל זה משעמם לצייר את אותו אחד שוב... אני מבטיח שאם אני אצייר אותו שוב את תהיי הראשונה לדעת!
אולי מתישהו.... אבל זה משעמם לצייר את אותו אחד שוב... אני מבטיח שאם אני אצייר אותו שוב את תהיי הראשונה לדעת!
R ranmor New member 23/10/02 #3 משהו שעשיתי בלי תמונה... לא משהו אבל לפחות ניסיתי בלי תמונה... וגם פה ניסיתי לצבוע את כל הפנים...
L lolly1 New member 23/10/02 #7 יפה!! תודה תודה תודה..! אני גם ניסיתי.. לא ממש הלך.. אני אולי אנסה את מה שאתה עשית או משהו ממה שהדפסתי.. היום ישבתי בסלון.. וציירתי משהו קטן.. אבל.. אני לא רוצה לשים..כאילו.. אני רוצה אבל לא רוצה.. איזה מתוסבכת..?..
יפה!! תודה תודה תודה..! אני גם ניסיתי.. לא ממש הלך.. אני אולי אנסה את מה שאתה עשית או משהו ממה שהדפסתי.. היום ישבתי בסלון.. וציירתי משהו קטן.. אבל.. אני לא רוצה לשים..כאילו.. אני רוצה אבל לא רוצה.. איזה מתוסבכת..?..
P PoeticA New member 25/10/02 #11 ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif הפוטושופ הזה מדהים אותי כל פעם... אף פעם לא יצא לי להשתמש בו אולי פעם..........
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif הפוטושופ הזה מדהים אותי כל פעם... אף פעם לא יצא לי להשתמש בו אולי פעם..........