רישום ריקוד

עדיעזר

New member
רישום ריקוד

אם יש למישהו מכם את רישום הריקוד "ארץ אחת" אני זקוקה לו באופן דחוף. תודה רבה לכולם, עדי.

עדיעזר

New member
לאצבעוני

קודם כל תודה רבה דבר שני אין לי פקס בבית רק בעבודה ואני אהיה שם היום (25.3) אחרי שבע בערב אז אם תוכל לשלוח לי ולרשום למעלה: "לכבוד עדי אביעזר" אני ממש ממש אודה לך, כי אתה מציל אותי היום מלנסוע בסופות גשמים. מספר הפקס שלי בעבודה הוא: 6437387-03 שוב פעם תודה רבה עדי

עדיעזר

New member
מצטערת

לאצבעוני שלום! אני ממש מצטערת על הטרטורים אבל הפקס שלנו בעבודה מקולקל... אז אני אתן לך את הפקס של חברה שלי שזה בעצם טלפקס, אז אם עונים לך תגיד שאתה רוצה לשלוח פקס. הפקס שלה הוא 5366174-03 ואני מאוד אשמח אם תשלח לי שוב. אני אודיע לך כשאני אקבל אותו.

לעדיעזר. החברה שלך לא צריכה לענות

בדיבור בטלפון למי ששולח לה פקס.כיוון שיש לה טלפקס אז כנראה המכשיר מכוון לטלפון ולא לפקס.כאשר שולחים אליה פקס היא מרימה את השפופרת ואם היא שומעת צליל של פקס אז היא צריכה ללחוץ על סטרט ולהניח את השפופרת ואז הפקס מגיע אליה.לפעמים אנשים מכוונים את הטלפקס לא על טלפון ,אלא על פקס ואז הפקס מגיע ישר בלי שום פעולה מצד מקבל הפקס גם כאשר הוא לא בבית.דבר זה הוא לא טוב כי במשך היום שומעים כל מיני צלילים של פקס כאשר מתקשרים אליה וזה מאד מפריע.מצב זה עדיף רק אם מחכים לקבלת פקס ולא נמצאים בבית. כמו כן השולח לא חייב להתקשר כדי לודא אם הגיע הפקס ליעדו.בדרך כלל שולח הפקס מקבל אישור בדף נפרד בפקס שלו. אם בסוף האישור כתוב OK אז זה סימן שהפקס הגיע ליעדו אם כתובה מילה אחרת זה סימן שהפקס לא הגיע.לא אצל כולם מכוון הפקס לפעולה הזאת של קבלת האישור ואם רוצים לכוון את זה אז צריך לקרוא את ההוראות בחוברת של הפקס או להתקשר לשרות ודרך השיחה בטלפון אחר אפשר לכוון את הפקס כך שהפקס יתן אישור לכל פקס ששולחים.

עדיעזר

New member
לאצבעוני

תודה על ההסבר על הפקס. קיבלתי את הרישום ואני מודה לך מאוד מאוד מאוד!!!! אתה ממש עזרת לי, אני לומדת בקורס לריקודים, ואני צריכה היום ללמד את הריקוד הזה בהרקדה של גדי ביטון, אז הייתי מאוד לחוצה להשיג את הרישום, אז תודה רבה לך שהקדשת לי מזמנך אפילו שקצת טרטרתי אותך. שיהיה לך בהצלחה במה שאתה לא עושה ושתזכה תמיד לעזור לאנשים... שוב תודה, עדי.

למעלה