עזרא ,קרן ולכל מי שמעונין
רישום הריקוד "היום היום" היום היום צורתקבוצה:מעגל מבנה הריקוד: בית אחד; 3 חלקים משקל: 4/4 מחבר: גדי ביטון חלק א' עמידה רגילה(פנים נכש.) קטע 1 1-8 שתי צעדות חילוף עם שיוף החל בימ. 9-12 חילוף שיכול החל בימ. ימינה. 13-14 העברת משקל ימינה ושמאלה. 15-16 שיכול בימ. לפני שמ.; שמ. מאחור במקום. קטע 2 1-4 סיבוב ורבע ימינה בשלושה צעדים החל בימ.; שיוף בשמ. מסיימים פנים נכש. 5-8 צעדת כפיפה לפנים ולאחור החל בשמ. 9-12 צעדת חילוף החל בשמ. מסיימים פנים לממ. 13-16 פנים לממ.: העברת משקל לימין ולשמאל; סגירה בימ. ליד שמ.; שהייה כמו 1-16, בסיום מפנים צד ימ. לממ. חלק ב' צד ימ. לממ. 1-4 פתיחה בימ. ימינה לממ.; שיכול בשמ. מאחורי ימ.; פתיחה בימ.; סגירה בשמ. ליד ימ. 5-8 כמו 1-4 במנוגד 9-12 חצי סיבוב ימינה לממ. בשני צעדים החל בימ.; צעדת כפיפה לאחור החל בימ.מסיימים צד שמאל לממ. 13-24 צד שמ. לממ: כמו 1-12 מסיימים פנים לממ. חלק ג' קטע 1 1-4 חילוף שיכול החל בימ. ימינה. 5-8 סיבוב ימינה בשני צעדים החל בימ.; העברת משקל ימינה ושמאלה. 9-12 שיכול חילוף החל בימ. שמאלה 13-14 שיכול בימ. לפני שמ.; שמ. במקום מאחור. 15-16 סיבוב ימינה בשני צעדים החל בימ. קטע 2 1-4 פתיחה בימ. ימינה; שיכול בשמ. מאחורי ימ.; פתיחה בימ. תוך פניית ציר ימינה(גב לממ.); שהייה. 5-8 כמו 1-4 ברגליים נגדיות (התקדמות נכש.)תוך 1/4 פניה שמאלה , פנים נכש. 9-16 4 שיכולים איטיים החל בימ. תוך תנועת הידיים ימינה ושמאלה. חלק ג' חוזר שנית
! אני אישית מאוד אוהבת את השיר בביצועה של דורית ראובני. ולהלן מילות השיר היום היום ביצועים: דורית ראובני, עופר לוי,להקת פיקוד מרכז, שרית חדד, האחים והאחיות , גלי עטרי מילים: דודו ברק לחן: מוני אמריליו היום היום הזה ממש אני כבר לא עצוב כל כך אני כבר לא עצוב כל כך אני יודע היום היום אני אולי נרגש אני אוהב פתאום לחיות היום אולי אני נרגש אתה שומע היום. תן לנו לחיות היום מהתחלה תן לנו מהתחלה ועד הסוף ואז תראה איך שאני הולך יפה בתלם והולך. תן לנו לחיות היום מהתחלה תן לנו מהתחלה ועד הסוף ואז תראה איך שאני הולך יפה בתלם והולך. היום היום הזה ממש הדליקי פמוטים שלושה אמרי הכל בלחישה היי שותקת היום היום אני אולי נרגש אני אומר תפילת תודה אמרי שאין זו אגדה אמרי בשקט היום. היום היום הזה ממש אני שואל את אלוהים אני שואל את אלוהים אני כורע היום היום אני אולי נרגש אני אוהב פתאום לחיות אני אוהב פתאום לחיות אתה שומע היום.