רישום ניק (לא עבד)

slide2129

New member
רישום ניק (לא עבד)

הי, עבדתי לפי הקישור http://planet.nana.co.il/tom_hai/register.html, בקשר לרישום הניק, אך קיבלתי את המשוב הנ"ל:
NICKSERV Unknown command​
מישהו יודע למה? ואיך אני יכול לרשום את הניק שלי?

ElectricWorm

New member
בכל סרבר זה שונה אבל זה בעקרון ככה:

אממ תהיה בניק שאתה רוצה לרשום. msg nickserv password e-mail/ כמובן שבמקום האימייל אתה שם את האימייל שלך ובמקום הפאסוורד את הסיסמא שלך. - אממ זה יכול להיות גם זה msg nickserv e-mail/ - או אולי msg nickserv e-mail password/ ------- אבל אני לרוב משתמש ב2 הראשונים. תנסה. הניקסרב כבר יגיב לך בפקודה הנכונה.

slide2129

New member
איך אני יודע אם זה עבד?

מה ההודעה שאני צריך לקבל? וגם איך אני יכול לרשום חדר? (ב efnet)

ElectricWorm

New member
כמו שאמרתי.. בכל סרבר זה שונה.. אבל

אבל... בכל סרבר זה אותה הודעה בניסוח שונה, או עם תוספות. זה יודיע לך משהו כזה שהניק שלך נרשם. ומה הסיסמא. ולפרטים נוספים תרשום.. בלה בלה.. בעקרון זה יגיד לך שהניק שלך רשום (באנגלית כמובן.) או שלפעמים יש תירגום :] - בשביל לרשום חדר אתה אמור להיות בחדר אופ. ואז לרשום msg chanserv register #chan password Desc/ במקום chan# תרשום תחדר שלך. במקום פאסוורד תרשום סיסמא לחדר. במקום desc תרשום תיאור לחדר. כנ"ל זה יראה לך גם פה שהחדר נרשם, מה סיסמא . וכל זה..

ElectricWorm

New member
אני לא יודע אם מותר או אם לא אבל..

אממממ אני לא ידוע אם מותר :\ רק היום באתי לפה :] אבל... מה הסרבר? אני אכנס ואגיד לך איך נרשמים. - אם לא עובד תראה לי מה זה רושם ומה אתה רושם (בלי הסיסמא כמובן :]

ElectricWorm

New member
וגם תגיד לי באיזה סקריפט אתה משתמש

אולי יש בעיה בסקריפט :\ לא יודע. נבדוק הכל. עד שהכל יעבוד :]

slide2129

New member
תודה, אבל כבר קיבלתי תגובה ש...

שאי אפשר לרשום ניק או חדרים ב efnet

havlaz

New member
בEF

אין סרביסס, אי אפשר לרשום לא ניקים, ולא חדרים. אנרכיה.

KANE619RULS

New member
רק בשביל שתידע...

שאתה ניכנס לסרברים וכאלה בדרך כלל תעשה msg nickserv help register/

שלום! מנצלת שרשור

הלכתי לפי ההוראות שבשרת בפעם הראשונה משום מה עבד לי אך כשניסיתי לחזור לאחר שהתנתקתי הוא אמר לי שהסיסמא שגויה. לא יכולתי לבדוק מה הסיסמא הנכונה במייל כי משום מה לא שלח לי אז החלטתי לרשום את הכינוי שוב. הגעתי ל register password ואני לא יכולה להירשם כי כל פעם זה רושם לי * You're not on a channel ניסיתי אולי לשים סלאש לפני , אך נכתב לי שהפקודה לא חוקית. מה ניתן לעשות? הערוץ שאני רוצה להיכנס אליו מחייב רישום...

ull

New member
אני גם...

נתקעתי באותה הבעיה, ואני לא יודע מה לעשות, תעזרו בבקשה, ואני מאמין שיש עוד שנתקעו בבעיה הזאת!

למעלה