רישום לטריאתלון

• פותח הנושא oggi2
  • פורסם בתאריך

oggi2

New member
רישום לטריאתלון

נחוץ הסבר: אני רוצה להירשם לטרי' אשקלון, לא חברת איגוד ומאחר ויוצא לי בערך תחרות אחת מקסימום בשנה, כנראה גם לא אהיה בקרוב.
האם בשביל רישום לתחרות אחת עליי לשלם גם ביטוח בעלות של 380?
האם חברות מוזילה ובכמה את עלות הביטוח?
הלכתי קצת לאיבוד בנבכי האתר וההרשמה. תודה!

תשובות

את לא צריכה לשלם 380 ש"ח ביטוח לתחרות אחת. קיימת אפשרות, בתהליך הרישום, לרכישת ביטוח חד יומי בעלות נמוכה יותר ( כמדומני 130-150 ש"ח).
&nbsp
חברות באיגוד אינה מוזילה את דמי הביטוח. חברות באיגוד מוזילה את עלות ההשתתפות בתחרויות.
קיום הביטוח הוא כורח בהתאם לחוק הספורט.הסכום המשולם עובר במלואו אל חברת הביטוח. עומדת לרשותך האפשרות לעשות ביטוח במקום אחר שעומד בכללים של חוק הספורט.
&nbsp
מקווה שהדברים יותר ברורים ואם יש עוד שאלות, את מוזמנת

oggi2

New member
כן, יש

אני לא רואה אפשרות כזו ברישום ראיתי שאפשרות להעלות ביטוח בתוקף, אם יש לי ביטוח פרטי לתאונות אישיות, איך אני יכולה להעלות אותו ולדעת אם הוא רלוונטי?

ביטוח תאונות אישיות הוא לא בהכרח "עובר"

בעיקרון את צריכה לבצע Upload של הביטוח למערכת הרישום של איגוד הטריאתלון - מערכת at event. ניתן להעלות גם דרך האפליקציה שזו בעיניי האפשרות הכי נוחה מכיוון שכל מה שאת צריכה לבצע זה צילום מהטלפון החכם של הביטוח ואז upload למערכת האישורים ( "איזור אישי") שלך. כל זאת בהנחה שהקמת user במערכת אט איוונט ( בחנויות האפליקציה @event ).
&nbsp
לאחר שתעלי את הביטוח, תוך זמן קצר יבדוק באיגוד את התקינות של הביטוח. אם הוא עומד בחוק הספורט - את תאושרי ותקבלי על כך הודעה ואם לא גם תקבלי הודעה אם הסבר מה לא תקין.
&nbsp
אם את מסתבכת את מוזמנת ליצור עמי קשר ל 0522501886 או למייל המופיע בחתימה כאן למטה.
&nbsp
אשמח להיות מעודכן שהסתדרת

למעלה