רישום לאונברסיטה

adykacen

New member
רישום לאונברסיטה

אני לומד כרגע במכינה בסמניר הקיבוצים, ואני רוצה להתחיל ללמוד שנה הבאה באונברסיטת תל אביב. השאלות שלי הן: 1) למרות שההרשמה נגמרת בפברואר 2003, האם ניתן להכליל את תוצאות הבחינות בגרות של הקיץ. 2) עד איזה תאריך אפשר לעשות פסיכומטרי 3) מה הסבירות שבהרשמה לשנה"ל 2003-2004, כבר לא יהיה צורך לבחינת הפסיכומטרי בתודה מראש עדי קיסן

רישום לאוניברסיטה

פתיחת ההרשמה תדחה למחצית השניה של ינואר, ותסתיים ככל הנראה במחצית מרץ. בעקרון ניתן להגיש ציוני בגרות מתוקנים גם בשלב מאוחר יותר, אלא שאז קריטי באיזה חוג לימודים מדובר. ככל שהחוג מבוקש יותר הוא דורש להמציא לו ציונים מוקדם יותר. כנ"ל לגבי ציון בפסיכומטרי. ישנם חוגים שמגבילים לבחינה אחרונה במרץ-אפריל ואחרים שלא. הבחינה הפסיכומטרית תהפוך לבחינת רשות בשנה הבאה. פרטים ראה בטאגליין הרץ תחת הכותרת הליך הרשמה חדש.

adykacen

New member
רישום לאונברסיטה

אם אני רוצה ללמוד תקשורת, בשנה הקרובה, אז אני אצטרך פסיכומטרי? והציונים של הבחינות קיץ יוכלו להחשב לי. בנוסף רציתי לשאול איפה עוד בת"א ניתן לעשות תואר בתקשורת מלבד אונבירסטת ת"א

תקשורת

הבחינה הפסיכומטרית הופכת להיות בחינת רשות ולא חובה. פרטים ראי בפס הרץ תחת הכותרת נוהל קבלה חדש. תקשורת ניתן ללמוד באזור תל אביב במקומות אלה: מסלול מורחב: מדע המדינה - תקשורת. התעודה בסיום B.A במדע המדינה. גם אפשרות לימודים לתעודת הוראה בתקשורת. תואר ראשון שלוש שנים לימודי יום תעודת בגרות+ פסיכומטרי ארצי 03/5318520 52900 אונ´ בר אילן, פקולטה למדעי החברה, רמת גן פרטי מסלול תשס"ג תקשורת - דו-חוגי תואר ראשון שלוש שנים לימודי יום תעודת בגרות+ פסיכומטרי ארצי 03/6405550 ת.ד.39040 רמת אביב 69978 אונ´ תל אביב, פקולטה למדעי החברה פרטי מסלול תשס"ג - תואר ראשון שלוש שנים לימודי יום תעודת בגרות 09/8607717 ת.ד.120 קבוץ גלויות 16 42100 מכללה אקדמית נתניה פרטי מסלול תשס"ג נלמד בת"א. תקשורת וניהול - דו חוגי. תואר ראשון שלוש שנים לימודי יום תעודת בגרות+ פסיכומטרי ארצי 03/9634111 ת.ד.9153 שד´ יצחק רבין 7 רשל"צ 75190 מכללה למינהל, אקדמי, רשל"צ, ת"א, גבעתיים

adykacen

New member
מצטער אבל עוד שאלת פסיכמוטרי

כשאתם רושמים בתנאי קבלה של המסלולים בגרות + פסיכומטרי ארצי, הכוונה היא שלמרות שהפסיכומטרי הוא מבחן רשות ולא חובה אני עדיין חייב ציון פסיכומטרי, או שפשוט עוד לא עידכנו את פרטי הקבלה??? בברכה עדי קיסן

דרישות קבלה

הדרישות המופיעות הן אלה שהיו תקפות לתשס"ג. הדרישות לתשס"ד טרם פורסמו, וגם טרם גובשו סופית.

למעלה