רירית

מצב
הנושא נעול.

lital1975

New member
רירית

רירית
משהו מוזר קורה! לפני יומיים הייתי באולטרסאונד ודם, הטכנאית מדדה פעמיים ( לדבריה) ובפעם הראשונה ראתה 7.5 ואח"כ (באותה בדיקה) מדדה 7. היום, יומיים אחרי, שאלתי אותה מה העובי, והיא, לתדהמתי, שאלה אותי "כמה זה היה בפעם שעברה?" . כשאמרתי שאני לא זוכרת, היא אמרה שהיא (שוב) מדדה פעמיים והיא חשבה שזה 7, אבל עכשיו היא רואה שזה יותר 6.5. איך אני אמורה לאכול את זה? מה לחשוב? אני פשוט נורא חוששת, כי בפעם הקודמת היא הייתה דקה מדי. לא נראה לי שהיא יותר מדי אמינה, גם מבחינה מקצועית וגם מוסרית... מה אני עושה? רק שלא יחזירו לי שוב כשאין מצב...

lital1975

New member
רק רציתי להוסיף שאני אוטוטו,

רירית
משהו מוזר קורה! לפני יומיים הייתי באולטרסאונד ודם, הטכנאית מדדה פעמיים ( לדבריה) ובפעם הראשונה ראתה 7.5 ואח"כ (באותה בדיקה) מדדה 7. היום, יומיים אחרי, שאלתי אותה מה העובי, והיא, לתדהמתי, שאלה אותי "כמה זה היה בפעם שעברה?" . כשאמרתי שאני לא זוכרת, היא אמרה שהיא (שוב) מדדה פעמיים והיא חשבה שזה 7, אבל עכשיו היא רואה שזה יותר 6.5. איך אני אמורה לאכול את זה? מה לחשוב? אני פשוט נורא חוששת, כי בפעם הקודמת היא הייתה דקה מדי. לא נראה לי שהיא יותר מדי אמינה, גם מבחינה מקצועית וגם מוסרית... מה אני עושה? רק שלא יחזירו לי שוב כשאין מצב...
רק רציתי להוסיף שאני אוטוטו,
ב"ה, בשאיבה, אז אני באמת לא יודעת מה לעשות ! הא כדאי להגיד משהו לאחות, לגבי חוסר העקביות? מאיזה עובי מחזירים בד"כ? 7?

לגבי הרירית

רירית
לגבי הרירית
אני הבנתי שעובי של 7.5 ומעלה זה ממש טוב. לגבי הטכנאית - אם היא לא יודעת לומר בוודאות אז משהו פה נראה לי מוזר. אני לא מבינה גדולה בענייני אולטראסאונד אבל מעולם הטכנאית לא אמרה לי משהו ואחר כך שינתה. או הייתה לא בטוחה לגבי זה. אולי מדובר בטכנאית חדשה שאין לה כל כך ניסיון רצוי לדבר עם מי שאחראי שם במחלקה (אצלנו זו האחות במחלקה - תמיד רואים אחיות ולא רופאים). בכל אופן אני מאחלת לך בהצלחה ושולחת לך
.

lital1975

New member
דיברתי עם האחות וסיפרתי לה

לגבי הרירית
אני הבנתי שעובי של 7.5 ומעלה זה ממש טוב. לגבי הטכנאית - אם היא לא יודעת לומר בוודאות אז משהו פה נראה לי מוזר. אני לא מבינה גדולה בענייני אולטראסאונד אבל מעולם הטכנאית לא אמרה לי משהו ואחר כך שינתה. או הייתה לא בטוחה לגבי זה. אולי מדובר בטכנאית חדשה שאין לה כל כך ניסיון רצוי לדבר עם מי שאחראי שם במחלקה (אצלנו זו האחות במחלקה - תמיד רואים אחיות ולא רופאים). בכל אופן אני מאחלת לך בהצלחה ושולחת לך
.
דיברתי עם האחות וסיפרתי לה
על השוני מיום שישHי להיום. היא אמרה שככה זה כי זה שונה מטכנאית לטכנאית (גרוע מאוד!). לא היה נעים לי להגיד לה שזה נעשה בידי אותה טכנאית, שסותרת את עצמה... האחות טוענת שעובי של 6.5 של רירית מספיק להחזרה. לי זה נראה מעט מדי ואני מתה מפחד. התקשרתי לרופא והשארתי הודעה. אני מחכה לתשובה. קרה למישהי שהחזירו לה בעובי כזה?

עמית@

New member
קודם כל יש מצב.

רירית
קודם כל יש מצב.
גם עם רירית 6 שנית, יש סטייה של 2 ממ' לכאן ולכאן, וקשה מאוד לדעת (זה תלוי בזווית המדידה) בקיצור- קשה מאוד לדעת כמה באמת הרירית, אבל איך שלא יהיה, היא בטווח שמאפשר קליטה.

מצב
הנושא נעול.
למעלה