רירית

מצב
הנושא נעול.
רירית

רירית
מה קצב גדילת רירית הרחם..? עשו לי הזרעה יום למחרת שנמצא גודל 5 מ"מ ..אם היא לא גודלת אז ההזרעה בטח נכשלה..קראתי פה שגודל 5 הוא לא מספיק..האם כל חודש הרירת תהייה באותות עובי וגודל או שזה משתנה?

anguly

New member
בד"כ זה די יציב - אבל בשביל זה יש

רירית
מה קצב גדילת רירית הרחם..? עשו לי הזרעה יום למחרת שנמצא גודל 5 מ"מ ..אם היא לא גודלת אז ההזרעה בטח נכשלה..קראתי פה שגודל 5 הוא לא מספיק..האם כל חודש הרירת תהייה באותות עובי וגודל או שזה משתנה?
טיפול. יש הורמונים שמשפרים את עובי הרירית. אגב, במצב זה כדאי להמנע מאיקקלומין - שנוטה לחמיר מאד את הבעיה. איזה טיפול קיבלת?

לאטיפול

טיפול. יש הורמונים שמשפרים את עובי הרירית. אגב, במצב זה כדאי להמנע מאיקקלומין - שנוטה לחמיר מאד את הבעיה. איזה טיפול קיבלת?
לאטיפול
לא קבלתי טיפול זה על ביוץ טבעי.והשבחת זרע. ביום ראשון הרירית היתה 4 ביום שלישי 5 בטח גדלה גם ביום רביעי שבו התקיימה ההזרעה?.....מה שבטוח שהכל יתבהר עוד שבועיים...

MIF2002

New member
לא מתמצאת בהזרעות

רירית
לא מתמצאת בהזרעות
לצערי, רק בהחזרת עוברים. אני יודעת ממה שאמרו לי שרירית של 8+ טובה להחזרה, בהריון עם גיא החזירו לי ברירית של 9 בערך. בכל מקרה מאחלת המון המון בהצלחה !!!

מצב
הנושא נעול.
למעלה