רירית דקה

סביטה

New member
רירית דקה

היי בנות, חייבת לשאול. האם מישהי עברה ניתוח הסרת פוליפ ומאז הניתוח הרירית נהייתה דקה יותר?
בפרוטוקול טבעי לפני הניתוח הרירית הייתה 8 ועכשיו כמעט שלושה חודשים בקושי 6.
החזרתי עובר מוקפא עם רירית 6 וברור שלא נקלט.. היום הייתי צריכה להחזיר נוסף אך הרירית הייתה 5.7 כך שלא הסכמתי להחזיר. מעדיפה לחכות, כל מחזור לבדוק עד שתחזור לעצמה.

MaiAlaska

New member
לא ממש יודעת

לגביי ההסרת פוליפ,
אבל למרות שמניחה ששמעת, ניסית סלק?
אני לא יודעת אם זה מה שעזר כי גם רק התחלתי עם הורמונים אבל כשאכלתי סלק כל יום ולפעמים פעמיים ביום הרירית שלי הייתה עבה יותר, אם לא ניסית שווה לנסות, הרופא לא הציע משהו לעיבוי הרירית? ראיתי פה שבנות כתבו על משהו שאפשר לקחת שעוזר לזה אבל לא זוכרת את השם של התרופה

סביטה

New member
רירית דקה

ניסיתי סלק ומלא ואפילו שילבתי דיקור סיני ולא עזר.

PAND76

New member
אני אחרי הסרת פוליפ מרירית בהיסטרו'

עשיתי אותו לפני כמעט 3 שבועות. אצלי הרירית בס"דר. אבל אולי זה קשור לעובדה שטחנתי סלק בלי סוף אחרי. תנסי את זה גם את. ואל תתייאשי. תבוא רירית טובה.

a morph

New member
אין לי ניסיון עם הסרת פוליפ, אבל

קודם כל כדאי כמובן להתייעץ עם הרופא האם הדברים קשורים, לדעתי לא בהכרח.
שנית, אם בסבבים הטבעיים הרירית שלך דקה משהייתה קודם, אפשר לנסות החזרות הורמונליות, יש נשים שזה מעבה להן את הרירית יופי. בהצלחה.

oribori9

New member
לי ממש עזר אסטרופם

באותו חודש אחרי 14 יום הרירית היתה 5.3 ואחרי יומיים של 3 אסטרופם ביום עלתה ל8.6
אכלתי גם סלק ביומיים האלה..
לא יודעת אם זה מה שעזר אבל אין לך מה להפסיד

סביטה

New member
רירית דקה

הרופא ניסה עם אסטרופם אחד {ואגינאלי} בערב, ושני כדורים של ארגולטרין 3 פעמים ביום ואגינאליים..ולא עזר...
ואז ניסינו פרוטוקול טבעי.. ועדיין אין שיפור... לדעתי זה רק זמן..
חברה של אחותי הרירית חזרה לעצמה שלושה חודשים לאחר הניתוח.. והיא נקלטה מיד..
אחכה עד שתראה 8..

אם אני זוכרת נכון, רירית 6 התחילה את ההריון התקין ששלי

אני עוד זוכרת שישבתי בחניון אחרי האולטראסאונד ובכיתי על זה שכנראה לא יחזירו עוברים בסבב הזה.
מאחלת שיעבוד גם אצלך

סביטה

New member
רירית דקה

החלטתי לא להחזיר למרום שהרופא אמר והמליץ, כי אני בת 46 ולא יכולה לקחת שוב את הסיכון שלא יקלט...
שבוע קודם, הרופא אמר שהררית הינה 7.5 תלת שכבתית, כשרופא אחר בדק יום קודם והרירית הייתה 6.. ויום לפני החזרה 5.7...
מעדיפה לחכות שהרירית תחלים.. תחזור למה שהייתה..

שחר רו1

New member
אסטרופם וגינלי

לי מעולם לא היו עניינים עם עובי רירית, אבל מאז שהתחלתי את הטיפולים ולקיחת הורמונים לפעמים זה השפיע גם על עובי הרירית ולקח לה מלא זמן, מה שכן עזר זה שלקחתי אסטרופם באופן וגינלי. תוך ימים ספורים היא גדלה והגיעה ל 9. אולי שווה לנסות במקום לדחות החזרה

סביטה

New member
רירית דקה

גם לי מעולם לא הייתה בעיה עם הרירית.. מאז הסרת הפוליפ משהו השתבש..
לקחתי אסטרופם... לא עזר ושום הורמונים ואגינאליים לא עזרו...כך שני חושבת שהזמן ירפא...
הייתי חייבת לדחות כי ההחזרה נקבעה ליום ב האחרון.. והרירית הייתה לא טובה מבחינתי... כבר הייתי בביוץ... טיפול טבעי...
התייעצתי גם עם פרופסור מפורום אחר... והוא ענה לי היום..שלא להחזיר כי בפרוטוקולים קודמים הרירית הייתה 8.... אז אני רגועה.. אחכה לשיפורה הטבעי...

אני

הסרת פוליפ אצל לכאורה רופא מומלץ ומוכר אבל בפועל סוג דל סנדלר בתת תפקוד גמרה לי את ריריתוש.
לפניה היה 7 8 9 אפילו (הייתי פרגית טיפולים)
אחריה - קורעת את עצמי עם ים הורמונים על 6 מ"מ..
במחילה שאין לי עידוד
מקווה ששלך תשתקם יפה

למעלה