רירית דקה

שירלרנר

New member
רירית דקה

היי לכן,

אז עם כל הבלבול של תרומת הביצית, הסתבר שיש עוד בעיה...רירית דקה :(
הרירית שלי בטיפולי IVF רגילים עם הביציות שלי, הגיעה לכל היותר ל- 6 - 6.8 ממ (וקבלתי מונופור, צטרוטייד, דקפפטיל)..

משהי מכירה בעיה כזו ? יש פתרונות ?
הרופא שלי אמר שאני אתחיל פרוטוקול לקראת תרומת הביצית עם כדורים (דרך הפה וגם וגינליים)...אני מפחדת שזה לא יעזור והרירית עדיין תשאר 6 ממ, ואז מה הטעם בתרומת ביצית ...

משהי התמודדה עם זה ?
קשה לי לחשב על פונדקאות :(

לחברה שלי זה קרה

ורק אחרי שהוסיפו לה גם כדורים וגינלים הרירית התעבתה

IPEROIG1

New member
רבות נכנסו להריון גם עם רירית נמוכה מ-6

זו לא הבעיה. לכי לטיפול ותצליחי...הכל בסדר!

אשרת 1972

New member
אצלי אחרי הטיפול הראשון הרירית הביעה מחאה

היא לא התעבתה גם עם אסטרופם מעל 6 ולא סלק לא עזר לי להיפך, טיפול אחד בוטל כי הרירית עמדה על 4 ומעולם לא הייתה לי בעית רירית קודם, חזרתי למדקרת האהובה שלי והתחלתי לעבוד בדיקור , הרירית הגיעה עם גלולות ל 8 ובהמשך בטיפול ל10 וחוץ מזה תקראי בפורום פוריות יש הריונות עם רירית נמוכה יותר משלך, בהצלחה .

עוברים1

New member
עובי רירית והחזרת עוברים

ע"פ מחקר שהוגשה לאגודה האמריקנית לרפואת פוריות. ב 2012 אין הסכמה אוניברסלית בספרות על ההשפעה של עובי רירית הרחם בקליטה ברחם והפריה חוץ גופית ושיעורי הצלחה תרומת ביציות.

המחקר מראה שאין הבדל משמעותי בשיעורי השרשה או שיעורי הריון בהתאם לעובי של רירית הרחם של הנמען

המחקר קבע שיש צורך בביצוע מחקרים נוספים בתוצאות תרומת ביצית עם רירית הרחם דק תחת 7mm כדי לקבוע כמה דק הוא דק מדי.
שבת שלום
א.

ya19ne23

New member
גם לי בתחילה היה עובי רירית קטן 6מק' אבל

לאחר הטיפול של אסטרופם בפה ווגינלי זה התעבה פלאים. תבקשי ייעוץ מהרופא המלווה שלך או מהאחות. בהצלחה.

למעלה