רירית דקה - מצב קבוע???

מצב
הנושא נעול.

lital1975

New member
רירית דקה - מצב קבוע???

רירית דקה - מצב קבוע???
עכשיו, אחרי כישלון הטיפול, הרופא שלי שם לב ששלחו אותי לשאיבה במצב שבו הרירית הייתה בעובי של כ 5 מ"מ בלבד. הוא העלה אפשרויות תגובה לגבי מצב חוזר בעתיד (חס וחלילה), כגון הקפאת עוברים והחזרתם רק כשהרירית תהיה עבה. הבעיה היא שבקושי יש לי רזרבות של ביציות וכיוצא מזה, בקושי נוצרים עוברים. יצא לכן לשמוע על דבר כזה? הם יש למישהי נסיון עם רירית שהייתה דקה בחודש מסויים והתעבתה בחודש אחר? ברצוני לציין כי בטיפול הקודם היא הייתה בסדר גמור.

lital1975

New member
אולי בכל זאת מישהי יודעת?

רירית דקה - מצב קבוע???
עכשיו, אחרי כישלון הטיפול, הרופא שלי שם לב ששלחו אותי לשאיבה במצב שבו הרירית הייתה בעובי של כ 5 מ"מ בלבד. הוא העלה אפשרויות תגובה לגבי מצב חוזר בעתיד (חס וחלילה), כגון הקפאת עוברים והחזרתם רק כשהרירית תהיה עבה. הבעיה היא שבקושי יש לי רזרבות של ביציות וכיוצא מזה, בקושי נוצרים עוברים. יצא לכן לשמוע על דבר כזה? הם יש למישהי נסיון עם רירית שהייתה דקה בחודש מסויים והתעבתה בחודש אחר? ברצוני לציין כי בטיפול הקודם היא הייתה בסדר גמור.
אולי בכל זאת מישהי יודעת?
אני ממש מודאגת מהנושא!!!

venus13

New member
אני חושבת שזה יכול להשתנות

שאלי בפורום פריון האישה והגבר
יש שם רופא מקסים.
אני חושבת שזה יכול להשתנות
גם לטובה כפי שכבר היה לך קודם קראתי לאחרונה באחד הפורומים על מי שהרתה עם רירית דקה שיהיה בהצלחה ונוס

סיון01

New member
לי הייתה רירית דקה

רירית דקה - מצב קבוע???
לי הייתה רירית דקה
בסביבות 5 מ"מ כשהשתמשתי באיקקלומין, שעלתה ל- 11 מכובד כשהשתמשתי בגונל. כך שהמצב באמת משתנה מחודש לחודש! וחבל שהרופא רק שם לב עכשיו, אבל טוב מאוחר מאשר לעולם לא. הבנתי שיש אפילו רופאים שלא מחזירים על רירית דקה מ- 5. בהצלחה בטיפול הבא!

noh1

New member
לי יש בעיה דומה

רירית דקה - מצב קבוע???
לי יש בעיה דומה
הרירית שלי לא צומחת כמו שצריך. אז עושים מעקב גם על הגברת הזו (ולא רק על הביציות) ונותנים כדורים (לא זוכרת איזה) ומתפללים זו בעיה קצת. אבל רק קצת כי עובדה שירדן עכשיו באמבטיה עם אבא. לילה טוב

עמית@

New member
אם היא היתה בסדר בעבר יכול להיות

רירית דקה - מצב קבוע???
שזה מצב זמניף, תגובה לא טובה בחודש ספציפי, למה מדדו אותה רק לפני השאיבה? אם זה יחזור על עצמו אז צריך לבדוק.

lital1975

New member
המדידה נעשתה בעת מעקב הזיקיקים

שזה מצב זמניף, תגובה לא טובה בחודש ספציפי, למה מדדו אותה רק לפני השאיבה? אם זה יחזור על עצמו אז צריך לבדוק.
אבל, כנראה, שהרופא שלי, לא היה ממש מעורב בתהליך (למרות שאני מטופלת פרטית שלו), וכעת, כשבאתי אליו לקביעת פרוטקול חדש, הוא העלה את הנושא. אני מתה מפחד. כששאלתי אותו אם ניתן לעשות משהו על מנת לעבות אותה, הוא אמר משהו על אסטרוגן (?) שאיני זוכרת כרגע. ידוע לך משהו על תכשירי אסטרוגן בנושא הרירית?

עמית@

New member
הרבה..

אבל, כנראה, שהרופא שלי, לא היה ממש מעורב בתהליך (למרות שאני מטופלת פרטית שלו), וכעת, כשבאתי אליו לקביעת פרוטקול חדש, הוא העלה את הנושא. אני מתה מפחד. כששאלתי אותו אם ניתן לעשות משהו על מנת לעבות אותה, הוא אמר משהו על אסטרוגן (?) שאיני זוכרת כרגע. ידוע לך משהו על תכשירי אסטרוגן בנושא הרירית?
הרבה..
אסטרוגן נותנים מתחילת המחזור (יש כמה וכמה תכירים- אבל תכלית כולם זהה וכולם מכילים את אותו הורמון) והיא אמור לסייע לעיבוי הרירית- כולי תקווה שאצלך זה יעבוד- לרוב זה עובד.

מצב
הנושא נעול.
למעלה