רירית דקה, מוטרדת...

Nashuki

New member
רירית דקה, מוטרדת...

היי, אולי למישהי יש הארה בעיניין. הייתי היום במעקב זקיקים והרירית שלי דקה מאוד (2.1) היא לא עלתה מאז המעקב האחרון ביום שני. מכל הבעיות שיש, דווקא הרירית שלי מצויינת בדרכ וזה ממש מטריד אותי. אני מזריקה שבוע גונל במינון 187.5. זקיקים קטנים ורירית דקה. יש הרגשה כאילו הכל תקוע... לפני תחילת הסבב לקחתי סינרל כשבועיים כי הייתה לי ציסטה ולא היה אפשר להתחיל טיפול. יכול להיות שהסינרל משפיע? חוץ מזה עשיתי לאחרונה שינוי קיצוני בתזונה...אני עושה ניקוי רעלים. אוכלת בסדר גמור, ממש לא הרעבה, אבל שונה מאוד מהרגלי התזונה שלי לפני. יכול להיות שזה משפיע? אני מנסה לחשוב למה זה יכול להיות. אתייעץ עם הרופא מאוחר יותר, אבל רציתי לשמוע אם למישהי יש איזשהי הארה בנושא. תודה רבה

GNews78

New member
גם אני באותה סירה.

לפי הרופא שלי יש מצב שזה הסינרל.. תעדכני מה אומרים לך? ושיהיה המון בהצלחה

טוליתי

New member
לא סביר שיש סיבה לדאגה.

דווקא מצב שהרירית דקה, אבל גם הזקיקים קטנים הוא הגיוני. הרירית שלך לא "מתבזבזת" ומתיישנת על זקיקים קטנים. סביר שברגע שהזקיקים יתפתחו, גם הרירית תתעבה.
מה מצב האסטרדיול?
לא יודעת מהי תזונה של ניקוי רעלים, אבל חשוב לאכול טוב ובריא תמיד, וקל וחומר בתקופת טיפולי הפוריות.

Nashuki

New member
תודה טוליתי

אסטרדיול קטן מ 21...אומר לך משהו? שנתיים וחצי בטיפולים ועדיין לא מצליחה לפענח בדיקות דם...

טוליתי

New member
נו...אז את בדיכוי

תמונת הדם מתאימה לזקיקים ולרירית.
אני לא רואה סיבה לבהלה. מבהיל יותר לראות זקיקים מתפתחים ורירירית שלא מצליחה להשיג אותם ולהפך.
מעבר לכך, אף פעם לא מזיק לתגבר אכילת סלק...

Nashuki

New member
כן...זה מה שגם בר חוה אמר

אז תודה...פשוט אני מזריקה כבר שבוע, אז זה לא הסתדר לי...חשבתי שמשהו כבר צריך לזוז בשלב הזה... אחכה בסבלנות....

רונה868

New member
סינרל...

לקחתי שבוע סינרל והרירית שלי דקה מתמיד! מעןלם לא היתה בעית רירית רק מאז הסינרל.

למעלה