ריק פהההה

yaeloolik

New member
ריק פהההה

אז... מה חדש?! מגישים אותי על 85 בהיסטוריה ועל 90(!!) בלשון:]. בלעעעע כ"כ שומם

TheWingedPig

New member
ממש שומם פה

90 בלשון? יפהP:...הייתי דיי גרועה בלשון....גם בהסטוריה לא משהו, אם כבר חושבים על זהD: כנראה יש לנו קהל רציני של אורחים שמגיע, אני אצטרך לסדר ולנקות כל היום מחר...אין לי כוח
מה איתך, מה שלומך? איך המתנ"ס? :) (הפסקת לשלוח לי מסרים :( )

yaeloolik

New member
חחחחחחחח איך המתנ"ס../images/Emo6.gif

כן סורי על זה. המסרים לא נשלחו לי ואז לא הייתי פה מלא זמן ואז שכחתי שלא עניתי עד לדקה הזאת שהזכרת לי
... אני חושבת שגם לתמי לא שלחתי(?)
וואי האמת שאני ממש גרועה בלשון... הציונים שלי השנה היו 60 ובמתכונת קיבלתי 80 ואין לי מושג למה היא מגישה אותי על 90 אבל שיהיה לה בכיף לא אכפת לי! מה איתך?:]

TheWingedPig

New member
אה, שטויות...

כולה לשון...:) אני קצת התמכרתי לערוץ 8 בזמן האחרון, יש אחלה תוכניותP: לא יודעת מה הייתה הבעיה עם המסרים, אבל יש עכשיו מערכת מסרים חדשה, אז... אם בא לך, אפשר לעבור לשםP: או מסנ'/איי סיי...זו גם אופציה^^

shanchan

New member
דווקא בלשון אני די טובה P:

הציון הכי נמוך שלי השנה היה 83, ואני ממש שונאת עצמי על הציון הזה. :| באמת, במחצית הראשונה היה לי ממוצע 94 וגם זה די איכזב אותי.. לשון זה בערך המקצוע שאני הכי פרפקציוניסטית בו אם לא הבנתן.
והממ, אני עומדת לעשות מתכונת בהיסטוריה בעוד יומיים אחרי שהברזתי מהמקורית וגרמתי למורה לעשות לי מועד מיוחד (כמה מרושע מצדי :/), כשגם בזאת אני אשמח לעבור לפחות. אני שונאת היסטוריה, דאמיט. :'( ומה עוד? נו, אם כבר ציונים, אז הגישו אותי על 92 ב-E באנגלית, 94 במתמטיקה אאל"ט (03, מה שדי מעצבן אותי, אבל זה רק בגלל שירדתי חודש לפני הבגרות..), וביחידה הפנימית בספרותמורחב קיבלתי 93.
ציונים די נחמדים השנה, חוץ מהיסטוריה שתהרוס לי הכל. פוי היסטוריה, פוי פוי פוי.

shanchan

New member
של י"א ביום שני,אני מניחה שהתכוונת לשל י' ../images/Emo13.gif

../images/Emo100.gif../images/Emo42.gifכן...../images/Emo122.gif [למה אניפה ולא לומדת?!]

לא עושים את הבגרות השנייה ב-יב'?

shanchan

New member
בכל בית ספר זה אחרת,

אצלנו עושים את השנייה בי"א, יש כאלה שעושים אחת בי' ואחת בי"ב, יש כאלה שעושים אחת בי"א ואחת בי"ב.. זה משתנה. בכלופן, בכל שנה יש יש שאלון בהיסטוריה/ אזרחות, אז זה לא כזה משנה. P: [מה אני עושה פה ולא לומדת? :/]

../images/Emo100.gif../images/Emo42.gifבאמת??O:

הייתי בטוחה שזה קבוע! [אני כבר יכולה להיות פה ולא ללמוד^^ לפחות עד-כמה-ימים-לפני-הבגרות-בלשוןP:]

sha chan XD

New member
מרגישה קטנה OO;

גאד רק אני פה בת 13? X.X לא יפה שכולכן גדולות שה צ'אן

dinora12

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo175.gifואני בת 12 ._.

נו טוב,12 וחצי,ביתה ז'... D:

dinora12

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo175.gifשאנחנו בין הצעירות שפה? ^^,

ויש עוד 2..נראה לי אולי 3

Jeanne D Arc

New member
../images/Emo221.gif 90 בלשון? וואו ../images/Emo13.gif

אני ניגשתי שנה שעברה על 80 באנגלית הגישו אותי על 94 E ובהיסטוריה על 88 (ואפילו לא עשיתי מתכונת) וגם בתנ''ך על 88

Nakuro

New member
יפה לך בלשון O:

אניאגיד תודה אם יגישו אותי על 60, הייתי ככ זונה אל המורה השנה P: ויש לי 92 בהיסטורי, ואני מתעצלת בגלל זה. [יספיק לי 80 סופי, נומה]

yaeloolik

New member
תודה למי שרשם לי על לשון

האמתי שקיבלתי 80 במתכונת וזה פחות או יותר הציון הכי גבוה שלי השנה. המורה שלי התחרפנה שהיא מגישה אותי על 90... אבל לא נורא. שיהיה לה בכיף. אני אוהבת אותה
.

למעלה