ריק לי

glitter8

New member
ריק לי

הי לכולם! זוכרים אותי? אני זו שנזרקה ערב ראש השנה... אז התאוששתי קצת ואפילו הכרתי מישהו שנראה נחמד ורציני ולא נעלם למרות שלא קיבל סקס בפגישות הראשונות אבל אחרי חודש די נחמד, שכבר התחלנו להתקרב ואחרי שכבר הייתי אצלו בבית והוא אצלי, פתאום הוא השאיר הודעה במשיבון שביטלה את הפגישה שקבענו למחרת היום. ונעלם מה תגידו על זה? ולמחרת פיטרו אותי מהעבודה. איזה חיים...

גלי 1970

New member
../images/Emo24.gif

לא נעים בכלל אבל תמשיכי הלאה,בסוף תימצאי את האחד ובהצלחה גם במציאת עבודה חדשה

גלית35

New member
הורג אותי הקטע כשכותבים או../images/Emo20.gif

אומרים "קיבל\ה סקס-ומה איתך את לא היית שם? יעני הוא רק רצה ואת אמרת יללה ביקש יפה "ניתן" לו?

© RoNa

New member
מסכימה

סקס או מגע הוא חלק מהבעת רגשות, חלק מקירבה, חלק ממשיכה ורצון להיות יחד, להתקרב ולחוש. לי אישית קשה לשלוט בזה כשאני אוהבת או נמשכת למישהו. זה יותר עונש בשבילי מאשר בשבילו. לא יכולה להבין איך אפשר להיות יחד, אבל לא להיות יחד. glitter8, קבלי
דברים כאלה אף פעם לא קלים.

אני דוקא יכול להבין את זה

יש די הרבה גברים שמשחקים אותה מאוהבים וג'נטלמנים רק בשביל לקבל סקס ונעלמים אח"כ. ולהרגיש מרומה זה תמיד כואב. בחורה שעשו לה את זה פעם פעמים תלמד להגן על רגשותיה גם ע"י התנהגות מחושבת ולא ספונטנית רגשית בענין של קיום יחסי מין עם בחור חדש וקביעת העיתוי לכך. אנחנו לא חיים באוטופיה או בחלל הריק, אלא בקונטקסט של מציאות חברתית.

קודם כל...

בקשר לבחור, שימי פס. אני יודעת שקל לדבר וקשה לעשות, אבל זה יעבור, מילה של מכשפה. ובקשר לעבודה, זה תמיד קשה, אבל תפתחי עיתון, תפתחי אינטרנט, קחי נשימה ותתחילי לשלוח קו"ח. בסוף יהיה בסדר,מבטיחה.

נימשון

New member
אווצ' ../images/Emo122.gif

אין לי הרבה מה להגיד כדי לעודד. מקווה ש
יעזור

glitter8

New member
תודה לכולם../images/Emo24.gif

החיבוקים עוזרים מאד!! מחר יום חדש

ד נ י ת3

New member
נופל וקם בראש מורם.

ליפול ולקום. ללמוד מטעויות. להמשיך הלאה. דנית

../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

כמו שאמרתי לפני כמה דקות להגרה...זה בא בתקופות...אז עכשיו את בתקופה של דאון. אבל ז יתהפך, זה חייב להתהפך. תמצאי עבודה חדשה, בחור חדש שיהיה ראוי לך והכל יסתדר. אל תתני לכל הבעסה לקלקל לך...תהיי עצובה יום יומיים ואז תחייכי!!

glitter8

New member
תודה , נשמה...

היום הגיע המכתב שחשבתי שהוא מכתב פיטורין מסתבר שזה הזמנה לשימוע... כרגע התייעצתי עם בעל של חברה שלי שהוא עורך דין והוא נתן לי כמה טיפים וגם עידוד שהיה לא פחות חשוב... אז כבר קצת יותר טוב... מחבקת בחזרה ענבל

למעלה