ריק ותומאס - הדור הבא?!
מישהו שם לב שריק עזב? למישהו כאב כשהוא עזב את קייטלין עבור מילאנו? אני באמת תוהה. אף פעם ריק לא עניין אותי, לא כשג'ייקוב גילם אותו ולא כשג'סטין החליף אותו. דמות יבשה, ילדותית ודי עלובה. מעולם לא הבנתי מה אמבר מוצאת בו (בעצם כן הבנתי -
. that's my girl!). לצד ריק עומד תומאס. את האמת, אם אמבר לא היתה איתו מישהו בכלל היה מתייחס אליו? ברור שלא. תומאס חמוד חיצונית, אבל הוא לא רידג' הצעיר וכמו ריק קשה להשתכנע שנשים רוצות אותו בגלל הכריזמה והקסם שלו (?) ולא בגלל הכסף ושם המשפחה המיוחס. שני הפורסטרים האלה אמורים להוביל את הדור הבא - כיצד? תומאס עוד יכול לצאת בזול, כי הוא עוד ממש טרי בעסק, אבל ריק הבוגר מלווה אותנו כבר 7 שנים בערך והוא עדיין לא הצליח לעשות רושם מיוחד. הם דמויות בלי 'בשר' ובלי אופי. אני לא חושבת שליהוק מחדש הוא הפתרון, אם כי במקרה של תומאס זה בהחלט חלק מהותי מהפתרון. עם צורת הכתיבה שלהם היום אף אחד לא יאמין ששניהם יהיו הגברים המובילים הבאים של הסדרה. מה אתם אומרים, יש עתיד לבני משפחת פורסטר או שעדיף לסגור את הבסטה אחרי שרידג' ות'ורן ילכו לעולמם? האם אריק נהג בחוכמה כשקשר את צינור הזרע שלו?
מישהו שם לב שריק עזב? למישהו כאב כשהוא עזב את קייטלין עבור מילאנו? אני באמת תוהה. אף פעם ריק לא עניין אותי, לא כשג'ייקוב גילם אותו ולא כשג'סטין החליף אותו. דמות יבשה, ילדותית ודי עלובה. מעולם לא הבנתי מה אמבר מוצאת בו (בעצם כן הבנתי -