ריק ותומאס - הדור הבא?!

girlontop

New member
ריק ותומאס - הדור הבא?!

מישהו שם לב שריק עזב? למישהו כאב כשהוא עזב את קייטלין עבור מילאנו? אני באמת תוהה. אף פעם ריק לא עניין אותי, לא כשג'ייקוב גילם אותו ולא כשג'סטין החליף אותו. דמות יבשה, ילדותית ודי עלובה. מעולם לא הבנתי מה אמבר מוצאת בו (בעצם כן הבנתי -
. that's my girl!). לצד ריק עומד תומאס. את האמת, אם אמבר לא היתה איתו מישהו בכלל היה מתייחס אליו? ברור שלא. תומאס חמוד חיצונית, אבל הוא לא רידג' הצעיר וכמו ריק קשה להשתכנע שנשים רוצות אותו בגלל הכריזמה והקסם שלו (?) ולא בגלל הכסף ושם המשפחה המיוחס. שני הפורסטרים האלה אמורים להוביל את הדור הבא - כיצד? תומאס עוד יכול לצאת בזול, כי הוא עוד ממש טרי בעסק, אבל ריק הבוגר מלווה אותנו כבר 7 שנים בערך והוא עדיין לא הצליח לעשות רושם מיוחד. הם דמויות בלי 'בשר' ובלי אופי. אני לא חושבת שליהוק מחדש הוא הפתרון, אם כי במקרה של תומאס זה בהחלט חלק מהותי מהפתרון. עם צורת הכתיבה שלהם היום אף אחד לא יאמין ששניהם יהיו הגברים המובילים הבאים של הסדרה. מה אתם אומרים, יש עתיד לבני משפחת פורסטר או שעדיף לסגור את הבסטה אחרי שרידג' ות'ורן ילכו לעולמם? האם אריק נהג בחוכמה כשקשר את צינור הזרע שלו?

faery18

New member
../images/Emo73.gif

אמבר אף פעם לא התעניינה בכסף שלו. מהרגע שהיא ראתה אותו בפעם הראשונה היא התאהבה בו
אמבר היא לא אחת שמעניין אותה הכסף. בהחלט לא. אולי בהתחלה היא עשתה רושם כזה אבל מאז היא מאוד מאוד השתנתה. מערכת היחסים שלה עם ריק הייתה די ארוכה והייתה שם אהבה גדולה מאוד,שלדעתי היא עדיין קיימת. אני חושבת שתומס די צעיר בשביל לעבוד בפורסטר,הוא עדיין לא סיים את לימודיו,ולכן אני באמת לא מבינה למה אריק נתן לו את המשרה של תורן
לגבי ריק אני סומכת עליו,הוא הרי נסע למילאנו בשביל החברה.. \

לינה18

New member
כן, מעניין למה אריק נתן לו את המשרה

של ת'ורן. כי הוא הבן של ריג' אולי?
וזה בהחלט מספיק לו, מצידו שהילד הזה יהיה בן 5(למה לא, שיקח גם את אר-ג'יי). ואמבר לא היתאהבה בריק מאז שהיא ראתה אותו. ממש לא. אני זוכרת תקופה שבה ריק ניסה להרשים אותה כשהיה בן 16 וסי-ג'יי שגם כן ניסה להרשים אותה, אמר שאין סיכוי שהיא תשים לב למישהו כמו ריק. אז גם סי-ג'יי בכוונה ביקש מריק לנהוג במכונית כשאמבר היתה איתם, רק כדי להשפיל אותו לפניה. וריק עשה הכול כדי להרשים את אמבר שלא שמה לב אליו אז, כולל לנהוג במכונית בלי רשיון ולעשות תאונה. רק מהרגע שבו אמבר התחילה להרגיש אשמה על שכל התאונה של ריק קרתה בגללה ותרמה לו את הכליה שלה, היא בעצם התחילה להתאהב בו.

faery18

New member
לא מדויק.

אמבר כן שמה עליו עוד אז. אולי סיג'י רצה להשפיל אותו בפנייה כי גם הוא רצה אותה אבל זה היה שקוף מאוד שאמבר העדיפה מההתחלה את ריק ולא את סיג'י. וכשאמבר תרמה לריק הם עוד יותר התקרבו.

לינה18

New member
באמת? אין לי ספק שהיא תמיד העדיפה

את ריק על-פני סי-ג'יי. אבל היא ממש אבל ממש לא היתה מאוהבת בריק באותה תקופה, כי עוד בבי"ח אחרי שהיא תרמה לו את הכליה היא לא היתה בטוחה במה שהיא מרגישה כלפיו ועדיין לא הספיקה לקרוא לזה אהבה. את זה אני זוכרת במדויק. חוץ מזה אני לא רוצה להיתווכח על זה, כי פשוט ראינו את זה בצורה שונה, זה הכול.

faery18

New member
ברור שהיא לא יכלה עוד ליקרוא לזה

אהבה. זו הייתה רק ההתחלה,אז היא רק התחילה להתאהב בו. אחר-כך היא הבינה שהיא מאוהבת בו

S c a r l e t t

New member
אין להם סיכוי...../images/Emo31.gif

בקשר לריק אני דווקא כן חושבת שליהוק מחדש יכול לפתור את הבעיה, ג'סטין פשוט חסר כל אופי! אני לא יכולה לסבול את המשחק שלו. עם ליהוק מחדש וקצת השקעה בדמות אני מאמינה שהמצב יהיה שונה... בקשר לתומס, אני דווקא התלהבתי מהשחקן בהתחלה אבל הוא דועך ודועך, הוא די חסר הבעה ולא גורם לי להתעניין בדמות. אבל לאו דווקא באשמתו, הדמות נבנתה בצורה שיטחית ומשעממת וקשה לי לראות אותה מתפתחת ליותר מידי כיוונים אז אם שניהם דור העתיד של פורסטר כדי מאוד שמשפחה אחרת שם תדאג להשתלט על העניינים (אלכסנדריה המנכל"ית הבאה?!?)

238

New member
../images/Emo13.gif

בס"ד לדעתי אין בעיה להפוך את ריק ו/או את תומאס לדמויות משמעותיות.כמו שת'ורן קיבל עלילה פתאום ,זה יכול לקרות גם להם. (כמובן שזה תלוי באיזה מהירות יעיפו את בראדלי,או יביאו כותבים חדשים לסידרה,אבל אני אופטימית...)

למעלה