ריק ומיה

נצלש לפרק של היום....שניה, הלכתי להקיא קצת...כבר חוזרת

קרוליין התנשקה עם רדג וריק התפוצץ...
שכח שלפני שבועיים בגד בה עם מאיה...
&nbsp
היא התנשקה אז הוא שכב עם מאיה..3 שניות אחרי שגילה.
כן, כי זה ממש אותו הדבר...
הכי מעצבן אותי שעכשיו קרוליין (שצריכה להעיף אותו קיבנימט) תרדוף אחריו במשך חצי שנה ותתנצל...
ומאיה חסרת הכבוד (או חסר הכבוד חחח) כמובן הייתה מוכנה להיות ריבאונד...

והמשך טרי מהיום...

ריק ממשיך ומתנבג כמו ילד מונק בהקפת זעם אחרי ששמע לראשונה בחייו את המילה "לא"...
מחליט לעזוב למקום רחוק, טוב יותר, שם לא יכניסו לו סכין בגב...
לא מוכן לאריק שכבר מזמן חתך את הביציים שגידל ובא להגיד לו שהחליט לתת לו לנהל את החברה ולא לרידג'.
הרי הגיוני שבעסקים מקבלים החלטות לי מי שכב עם מי...
וכמובן שמאיה תעבת הבצע נבהלת ומתחילה לעבוד על ריק שיסכים ויראה להם...

הופ הקדושה שבמשך חודשים שכבה עם שני בחורים והתחנה איתם לסירוגין, מטיחה (ככה כותבים??) בקרוליין שהיא בגדה באמונו של ריק ולמרות שקרוליין אומרת לה שהיא רק התנ/קה והוא שכב עם המאיה, קרוליין אומרת לה שרק מאיה הייתה שם בשבילו...
כן, עכשיו זה בסדר...

ליאם ואייבי מרקדים כמו זוג קופם באיזו מסיבה הזוייה אשר מורכבת מאנשים שממש מאושרים מהעובדה שהם שם...
כן...אמין...

אגב, ההתנהגות של רידג' החדש ממש לא תואמת לדעתי את קו הדמות של רידג' ב20 ומשהו שנים האחרונות...

הצעה לכותבים: אורגייה משותפת של כל השחקנים ובכך תכסו מאיתנו כמה שנים של עוגמת נפש...

Shiri from the block

Active member
ברור לגמרי לגבי רידג'
אמרתי פה כבר בעבר שאני מתייחסת לרידג' החדש כאל דמות אחרת לגמרי שבמקרה גם לו קוראים רידג'.
אין מצב בעולם שרידג'-רון מוס יהיה אי פעם עם קרוליין. גם לא עם קייטי לדעתי... עלילה כל כך מפגרת. זה כל כך מגעיל ודוחה מה שהולך שם

&nbsp
וכן, ריק תמיד היה ילד מפונק. לא משנה איזה שחקן שיחק אותו לפחות האישיות שלו נשארה דומה (משהו שלא קורה אצל רידג' החשד)
ריק תמיד היה ילד מעצבן ומנופח. אף פעם לא סבלתי אותו.

זה דווקא הגיע לה שהוא שכב עם מאיה

זה לא שהיא התנשקה עם סתם מישהו......היא התנשקה עם אחיו הזקן והשנוא, אין יותר דוחה מזה וריק כבר החליט שהוא מתגרש ולכן אין שום מניעה שיהיה עם אישה אחרת מה גם שהוא כנראה לא מאמין לה שזו היתה רק נשיקה.
אני לא אוהבת את מאיה ומאוד אהבתי את ריק וקרוליין אבל הסיפור שלה עם ריגד' גרם לי לבחילה.

לדעתי מה שריק עשה ממש לא פרופורציונלי והרבה יותר גרוע...

גם הוא בגד בקרוליין עם מאיה...
לא עכשיו אלא לפני כמה חודשים כשרק הכיר את האבלה...

אבל לא כשהם היו נשואים ובכל מקרה לבגוד עם האח

אין יותר גרוע מזה וכשהאח גם זקן שאת יכולה להיות הנכדה שלו אז זה גם מבחיל.
בקיצור, אני הייתי לגמרי בעד ריק וקרוליין ואני בכלל לא רוצה לראות אותו עם מאיה שהיא בלתי נסבלת בעיני, אבל אני גם לא רוצה לראות אותו חוזר לקרוליין

למעלה