ריקנות

שירי42

New member
ריקנות

מעיינות של כאב מבעבעים בי ושוטפים אני צועקת אליך מתחננת ומדממת כואב לי כואב לי שאבדת ריק לי שהתרחקת כל חלק בי קורא לך תן לי ממך ואתה לא שם בכלל אתה אפילו לא זוכר אתה לא מבין אני פצועה השביל לליבך נחסם שיחים קוצנים בפתחו אני כאן וריקנות שטפה אותי וזה לא נגמר. אי אפשר ואין לי מחר יש לי כאב מר והדמעות הדמעות כל הזמן זולגות אני עצובה איש שלי אני עצובה וזועקת אליך שתשמע אותי גם כשאני לוחשת לך כי אין לי כוח ריקנות ריקנות ריקנות אנשים אני רוצה למות. כתבתי מילים כואבות שאינן מבטאותאפילו פסיק מעוצמת הכאב שיש בי. לא יכולה לקום מכאן לא יכולה להפסיק לבכות שה שורף אותי. לו יכולתי לעצום עיניים ולא להיות. סליחה אם הכאבתי. תודה שהיה כאן מקום לכתוב.

טאKילה

New member
ציפור נדודיי...../images/Emo79.gif

ציפור נדודיי מנגנת שתיקתה הגדולה עוטפת לבי בנוצה צחורה. , פניי ספוגים בטיפות דמעתי אהבתי לך חוצה מרחקים מלחשת צועקת מנבכי נשמתי. , שרעפים מפליגים עימי בים הלילי משחר נעורים רחצנו את הנפש בטל פרחים הבטנו יחד ממעל ההרים אל החורש. , החשק יחף מריע לחושך הבולע אבקי זמן. , תסתכל אליי... תיגע בי.. תרגיש אותי.. יראה חוששת ממסווה הריח המתוק. , בנשמתי גרה ציפור כלואה שבורת כנף חולמת שוב לעוף בשמי אהבתך אל אוקיינוס שחופיו גני עד. שיר42 ברוכה הבאה לשירה אירוטית ואהבה
מאחלת לך ימים טובים ומלאים אהבה

נעצבת

מיטה קרה מזדחלת בנימיי מקפיאה דמעותי התוו מסלולן המוכר חורצות בעורי. הלילה מהביל אבל קר לי. "קומי ילדה מחי את הבכי" קול קורה בקרבי... אך אין לי דבר מלבד יגוני. שירי יקרה, ליבי איתך. התחזקי ילדה, כי עם הזמן ללב יש נטיה לטשטש הכאב....

למעלה