ריקי כנסי לפה מהר

mariana

New member
ריקי כנסי לפה מהר

סתם היתגעגעתי אלייך אז... מה קורה איתך? נירגעת קצת? אני כבר לא יודעת מה להגיד לך עם כל המצב הזה שאת עוברת, כל פעם יש משהו חדש. את מתחילה לאסוף כוחות אז משהו אחר בא ושובר אותך. את לא יכולה להמשיך להזיק לעצמך נשמה תחשבי על עצמך ועל הבריאות שלך, את פוגעת בעצמך, אני יודעת שהידיעה הזאת גורמת לך לחשוב אולי להרים אליו טלפון ולשאול מה שלומו, או להיתקרב אליו יותר, ואת חושבת שאולי אם הוא ידע אז יהיה הרבה יותר קל, אבל צר לי לאמר לך שאת ניפגעת מכל זה. אני כל כך דואגת לך, אפילו שמעת את אריאל שהוא אמר שאני מדברת עלייך 90 אחוז מזה שאנחנו ביחד, כי אני כל הזמן עסוקה בלמצוא לך פתרון איך לצאת מהמצב הזה, עד שאני מבינה שאת צריכה לעזור לעצמך. טוף אותך נשאיר בצד. אתמול מזה נהניתי, אחרי מאמצים רבים ניכנסתי אליו לבית אבל הכי קטע שאת הוריו פגשתי בחוץ כי היתווכחתי איתו אל לא להינס לבית ואז פתאום הורים שלו יצאו אז לא היה לי לאן לברוח. היו נחמדים שאלו איך היה בחו"ל והם היו צריכים לזוז. אז אנחנו עלינו לחדר שלו "ראינו" סרט בכאילו והיה ממש כייף ואכלנו את האוכל שאני אוהבת לאכול וזה יאמי(קוראים לו כך) אני חייבת לקחת אותך לאכול את זה. בקיץקץ נהניתי אבל אני מפחדת שאולי זה יגמר מתישהו כל הכייף הזה. אני מפחדת לזרום. אז נשמה תעני לי אם תשתעממי.

למעלה