ריקי בהמשך לשיחתנו

mariana

New member
ריקי בהמשך לשיחתנו

אין כבר מקום שם. ריקי רציתי להכיר אותך יותר ממה שאת מספרת לי. האם רק הוא היה אצלך? כלומר רק איתו היה לך מערכת זוגית יחסית ארוכה או שהיו לך עוד מערכות ואכזבות? אני רוצה לדעת ואני רוצה שתאמרי לי למה נקשרת להוא כל כך? מה יש לו שאין לאחרים? אני רוצה שקודם תחשבי לפני שתעני לי, כלומר מילים לא באויר.
אני בטוחה שאם היית מנהלת איתו שיחה כמו שלי ושלו, למרות שלא היה מספר לך על הרגשות שלו, אני בטוחה שהיה יורד לך מימנו, בהתחלה כשאריאל נפתח אליי וסיפר לי מה הוא מרגיש, הייתה לי צמרמורת אבל כיום זה כבר לא קיים, אני לא יודעת אם זה עיניין של זמן, אני מפחדת שזה יחזור על עצמו(כלומר שאני ארצה אותו שוב). בעומק ליבי אני רוצה אותו אבל אני רוצה אריאל אחר, אריאל שונה, יותר בוגר, יותר נותן, עם אגו נמוך, ואם הוא יהיה כזה אני מוכנה לצאת איתו אבל, אני בעצם לא אדע עד שאני לא יהיה איתו שוב. טוב אני מקווה שזה יעבור לי. אז מחקה לתגובתך LOVE U מרין

@@

New member
מרין שלי ../images/Emo140.gif

לעולם אני לא זורקת מילים באויר כל מילה יוצאת מ-
. אז ככה מערכות יחסים ואני אף פעם זה לא הסתדר, תמיד חיפשתי את החופש, את הלבד, אף פעם לא הרגשתי בודדה. הייתה לי מערכת יחסים, עם גבר גרוש+ 2 ילדים, והיום בוודאות אני אומרת, לא אהבתי אותו מעולם, סתם היה לי כייף, וניתקתי את זה מרצוני, לא התאים לי, בסופי שבוע שהיינו יחד הילדים שלו גם היו, וזה ממש לא היה זה, חס וחלילה אין שום דבר נגד גברים גרושים עם ילדים אבל לי אישית זה פשוט לא הסתדר קורה? היינו חצי שנה, לא הזלתי חצי דמעה עליו, פשוט לא אהבתי אותו, נוחות זאת כנראה המילה שמתאימה. עם חברי לשעבר שנקרא לו ישי, שזהו גם שמו, זה היה משהו מדהים, התחלתי לעבוד במקום עבודה שהוא כבר שם 7 שנים, ברגע הראשון שראיתי אותו רציתי לאכול אותו מרוב שהוא מתוק, הייתה לו חברה 3.5 שנים, הוא היה מסיים את העבודה (העבודה שלו הייתה מחוץ למשרד) והיה יושב איתי הפכנו לידידים טובים, היו בנינו סתם נגיעות שפשוט הרעידו לי את הלב, הפכנו לחברים בנפש, והוא סיפר לי שאת הנוכחית שלו הוא פשוט הפסיק לאהוב מלפני שנתיים, אני הדחקתי אותו שייפרד ממנה, שזה סתם נהיה סחבת מצידו, לא דאגתי לעצמי אם כי שמחתי, הוא נפרד ממנה חודשיים אחרי ההיכרות בנינו, התפתח בנינו רומן קטן בלי מחוייבות, הוא לא רצה מחוייבות לאור זה שהוא רק סיים קשר, אבל זה היה חזק ממנו, הצבתי לו אולטימטום אחרי 3 חודשיים בתוך הרומן, שבוע אחרי האולטימטום הוא בא אליי הבייתה ואמר לי: "אני אוהב אותך לא אכפת לי מכלום, אני רוצה אותך", זה הפך לשנה ו- 4 חודשיים של שיכרון חושים של ממש, הוא היה כרוך אחרי, לא נפרדנו אהבנו כמו בסרטים, עד אותו יום שהכל קרה. קשה לי להגיד עליו דבר רע, הוא בן אדם מקסים, הוא העניק לי אהבה שקשה לי לצאת ממנה, כאילו הורעלתי. כמה שיחות היה בנינו אחרי הפרידה כמה ניסיתי לדבר לליבו אבל שום דבר לא עזר. הוא רוצה את חופש שלו, הוא לא רוצה להתחייב. הבהיר לך קצת את העניין?

mariana

New member
עכישו אני מבינה הכל../images/Emo24.gif

היי ריקי! גרמת לי להבין הכל ממש כך הכל. עכשיו אני מבינה גם את הצד שלו, אני רוצה לאמר לך משהו אבל, אני לא רוצה לפגוע בך, אני לא אוהבת לעשות זאת. מהתחלה הרי שמת לב שהוא לא מוכן למחוייבות, ואני חושבת כאשר הוא יצא איתך אפילו היה חושב על חברתו לשעבר, שמעי זה לא כל כך פשוט, איך הוא יכל לצאת עם מישהי אחרי תקופה כל כך קצרה של פרידה, ופה אני לא מאשימה אותך חס וחלילה אלה אותו שלא נתן לעצמו את ההיזדמנות לשכוח את החברה שלו הקודמת. ולפי מה שסיפרת אני חושבת שהוא מצאה בך בחורה אוהבת ושיכולה להשכיח מימנו את חברתו הקודמת, זאת הדעה שלי ואת יכולה לחלוק אותה, אני מסכימה לך. ואם את אומרת כאשר שמת לו אולטימטום והוא בא אלייך ואמר שהוא לא יכול בלעדייך זה רק מראה את האהבה שלו כלפייך שאת הבחורה שהצלחת להשכיח מימנו את חברתו הקודמת. אז תני לו את הזמן כאשר הוא ירצה מחוייבות הוא יחזור אלייך כמו פעם שעברה, אבל את לא מחקה לו, את בינתיים ממשיכה הלאה. ואני שמחה שעשית את הצעד הזה כי את בחורה עם ראש על הכתפיים ומוכנה למחוייבות אלה הוא לא. אז הוא יעבור מאחד לשנייה ואף אחד לא תרצה אותו חוץ ממחוייבות חוץ מהבחורות הקטנות שלא יודעות כלום מהחיים שלהן. ושוב ריקי נשמתי לא היתכוונתי לפגוע אם ניפגעת, אני לא אוהבת להסתיר את מה שאני חושבת על מישהו. אני פשוט חושבת שעשית טעות ועכשיו את מתקנת אותה, הטעות שלך הייתה שנתת לרגשות שלך להישתלט, ולא חשבת בהגיון ואני מבינה אותך גם אני עשיתי כמה טעויות כאלה ועכשיו אני משלמת עליהן למרות שכבר עבר כמה שנים. אז קבלי
לחיזוק כי מגיע לך אוהבת אותך מרין

@@

New member
נשמה שלי, ממש לא נפגעתי

תראי אני רוצה להבהיר כמה דברים ברשותך: הוא הפסיק לאהוב אותה שנתיים מלפני שנפגשנו היחסים שלהם היו רק בסופי שבוע (מרחק גיאוגרפי) היא לא סיפקה אותו בכלום פשוט כלום, לא היה לו את האומץ לקום ולעשות את זה ולפני שהוא נפרד ממנה הוא פשוט נכנס לדיכאון כי הוא לא אהב אותה ולא ידע מה לעשות, ביום שהם נפרדו הוא לא שמע ממנה, הוא לא רצה לשמוע ממנה, הוא פשוט הגיע למצב של גועל ממנה. הוא לא ניסה להתנחם בזרעותיי, אני הראתי לו משהו אחר, זוגיות שונה, אני מאוד מיוחדת כפי שאת יודעת, הוא נהנה איתי מכל רגע (ועד היום הוא אומר שאם הייתה בחורה שהוא אהב באמת זאת אני שפשוט עשתה לו את זה מכל הבחינות שנגעה בו במקומות שאף אחד לא נגעה והכל אני יודעת דרך החברים שלו). מה שאני לא ראיתי ובזה את צדקת, הוא בן אדם שנכנס להתחייבויות אבל גם יודע לברוח מהם, ואת זה לא ראיתי או יותר נכון מרוב אהבה לא רציתי לראות. את יודעת אם זה היה עוזר, הייתי מרימה אליו טלפון ונפגשת איתו לשיחה כנה ואמיתית אבל זה לא היה עוזר, אני לא מתביישת ברגשות שלי, אבל עשיתי את זה וזה פשוט לא עזר, ואני חושבת שאם הוא באמת היה רוצה הוא היה יודע את הדרך חזרה, תמיד אמרתי לו את זה, שהוא יודע שאני מרוב אהבה אליו הוא לוחץ על כפתור ואני שם בשבילו (וזה מאוד גרוע). שנה ו- 4 חודשיים עברו מאז הפרידה, הוא לא יצא עם אף בחורה, החברים שלו (שהם גם שלי) אומרים שבחיים הוא לא שמר קשר עם חברה לשעבר כמו שהוא עשה איתי, אני לא יודעת משהו מאוד מוזר קורה בנינו, מצד אחד הוא ניתק את הקשר שלו עם כל ה- X ומצד שני למה איתי הוא היה בקשר? למה הפכנו להיות חברים טובים? למה לי הוא מספר את מה שלאף אחד הוא לא יכול לספר? למה הוא מקנא לי? למה הוא לא עזב אותי עד שאני ניתקתי? התשובות הם רק אצלו והוא לא רוצה לספק לי אותן. אז מה שנותר לעשות הוא להמשיך הלאה. הכל משמים, תמיד אני אומרת לך את זה.

mariana

New member
אני ממש מבינה אותך

עכשיו שאת מספרת לי אנחנו שתינו באתה סירה, *את היחידה מכל החברות שלו שהוא נשאר בקשר- וזה גם מה שאריאל אמר לי שאני היחידה שהוא נשאר בקשר *גם החברים שלו אמרו לך זאת- גם החברים של אריאל אמרו לי זאת *נפהכתם להיות חברים טובים- גם אני ואריאל נהפכנו להיות חברים טובים *רק לך הוא מספר את מה שהוא לא יכול לספר לאף אחת- גם איראל לא מספר לאף אחת אחרת רק איתי הוא היה מתיעץ אפילו גם היום *הוא מקנא לך-גם אריאל מקנא לי *הוא לא עוזב אותך עד שאת ניתקת- גם אריאל לא מוכן לעזוב אותי מה שאתם שונים מאיתנו שאולי גם היחסים שלי בעתיד יהפוך להיות כמו שלכם אני מרגישה זאת עד שאני לא אתנתק מימנו, ומה שאני מבינה ממנו שהוא מרגיש בדיוק כמו אריאל הוא רוצה אותך אבל הוא יודע שאת תקבלי אותו רק אם הוא יהיה מוכן למחוייבות. רק המחוייבות שלו מפרידה ביניכם עכשיו המצב הסופי ביני לבינכם=> זאת אותה תוצאה עכשיו את מבינה הכל? גם אני ואריאל יצאנו שנה וארבע או שהמצב שלכם יהפוך כמו לשלנו או שהמצב שלנו יהפוך כמו לשלכם ואת צודקת שאת אומרת שהכל משמיים. רגע עשיו אתם עובדים באותה עבודה ביחד? או שאתם בכלל לא מתראים? וחוץ מזה אתם גרים באותו עיר? ונכון שאת גרה בירושלים אם אני לא טועה? הכל בסדר שם אצלכם? מבחינה ביטחונית מחקה לתשובתך

golem

New member
סליחה שהתפרצתי....../images/Emo13.gif

אבל זה מדהים עד כמה שהסיפורים של שתיכן דומים - וריתק אותי פשוט לקרוא מה שכתבתם... אוהב אתכן....

@@

New member
אתה תמיד רצוי ../images/Emo24.gif

אני שמחה שאתה מרותק למסך, מה דעתך על ההצעה של ניקול שאולי ניפגש ביום חמישי אצלה? נראה לך? כי אותי זה ממש הלהיב. מצפה לתשובה במהרה אוהבת מתוק וביישן שלי

golem

New member
מתוקה ../images/Emo24.gif

את האמת שהביישנות שלי קפצה לה ככה פתאום כשקראתי את ההצעה הזאת...ובכיף - מאוד הייתי רוצה לפגוש את כולכם מכאן - אבל אני קצת ביישן בקטעים האלה..מה אני יכול לעשות
אבל נראה לי שאני יבוא- אם כי אני לא יודע מה יקרה איתי בדיוק ביום חמישי - אם אני יוכל...כרגע יש לי איזה משהו אבל אלוהים גדול..
אבל תודה על ההזמנה
אוהב אותך עזרא

@@

New member
אמרו לך שאתה חצוף?

אז אם לא, אני אומרת עכשיו. יש לך משהו יום חמישי ואתה לא אומר, יש לך דייט ואתה לא מיידע אותי. מה אתה מפחד מעין הרע
, תתבייש לך, ואני מאוד מצטערת לבשר לך, אין אולי תגיע אם זה יוצא לפועל כולם מגיעים ובטח שאתה מובן! תשובה ומהר
ריקי

golem

New member
האמת שלא ../images/Emo13.gif

מתוקה שלי
אמרתי לך פעם שאני אוהב אותך וחולה עלייך?? כי אם לא אז הנה אני אומר..
לגבי היום חמישי - זה לא דייט שאני לא מגלה לך..ממש לא
פשוט אמרתי לך שאחותי ילדה תינוקת? אז התינוקת פגה ועדיין בבי"ח - ומדי פעם בערבים אני הולך ולוקח את אחותי מהבי"ח הבייתה ואולי לעוד איזה מקום שהיא תצטרך....לזה התכוונתי.
מקווה שעניתי לך כמו שצריך.. ובכל מקרה אני מקווה שאני יבוא - (אם יהיה לי זמן - ואני ינסה לפנות - מבטיח....ואם אני יתגבר על הביישנות שלי) רגע...עכשיו תורי לכעוס...נראה לך שהיה לי דייט ולא הייתי אמר לך?!?!?!!?!?!?!? חמודה
עזרא

@@

New member
רק חשבתי, מותר לי?

אז תגיד, בפעם הבאה פשוט תפרט. אתה צריך באמת להתבייש, אתה מתבייש מאיתנו? מחברייך הטובים? אני לא רוצה לשמוע סרוב, ואני ממש לא צוחקת, זה יעזור לך לצאת מהביישנות אם תבוא, אני מבטיחה שנעשה כייף חיים, אני רוצה לראות הבטחה. תרשום לי שאתה מבטיח, זה לא בסדר כולם יבואו (אני מקווה), אתה יודע איזה כייף לראות את כולם, לראות מי עומד אחרי המילים, ואני מבטיחה לתת לך נשיקה וחיבוק שאני אראה אותך אבל בלי קשר היית נותנת לך. אני ממש מתרגשת, אתה ממש לא נשמע נלהב, גיבור גדול אתה הא? טוב? מסכים?

golem

New member
מתוקה ../images/Emo24.gif

ריקי שלא תביני אותי לא נכון....אני מאוד נלהב ומאור רוצה לפגוש את כולכם. מכל הלב אני אומר את זה... אבל תראי אפילו הרגשתי חופשי להגיד לךשאני קצת מתבייש - ומה לעשות אני קצת נבוך בקטעים כאלה....אבל אני מבטיח שאני יבוא!! (אלא אם כן יקרה משהו לא צפוי) ואני דווקא מאוד מתרגש לפגוש אתכם - תאמיני לי או לא (ואני רחוק מלהיות גיבור..
חמודה
חולה עלייך

@@

New member
אתה הגיבור שלי.....

יום חמישי אם זה יצא לפועל כמובן, אני רואה אותך שם וזהו אני לא מתווכחת יותר זה סגור אבל רק שתדע לך שאם אתה מתכוון להבריז אין לך מה לחפש פה
ברוררררררררררר אני לא מתכוונת לוותר עלייך ! זוהי תהיה מעיין פגישת בליינד דייט רק שזה ברבים בהתחלה נתבייש המילים יתקעו להם, אבל אנחנו נשתחרר ויהיה בסדר גמור.

golem

New member
אם את אומרת....

מי אני שיגיד לא????
אבל עד יום חמישי נספיק עוד הרבה לדסקס בסוגייה
אני יגיד לך למה אמרתי את זה...אני מכיר את עצמי... בעבר במפגשים של מספר אנשים - שאת רובם אני לא מכיר - הייתי יותר שקט מדג אילם שחתכו לו את הלשון....
אז מצד אחד אני חושש שזה יקרה לי שוב..מצד שני אני מאמין שזה לא יקרה לי ושאני ירגיש אתכם טוב וחופשי מספיק כדי לדבר ולהנות מהמפגש אגב..אם לא הייתי מרגיש חופשי לשתפ אותכ\ם ברגשותיי פשוט הייתי ממציא תירוץ ולא בא ...אני כן רוצה לבוא... הקיצר הסתבכתי עם עצמי...תשכחי מה שאמרתי... אני בא!!!

@@

New member
אז ככה....

הוא רמז לי שאני אעזוב את העבודה בגלל שאנחנו עומדים להתחתן וזה לא בריא לעבוד ביחד, אז עזבתי את העבודה ואחרי חודשיים נפרדנו, לא משנה מצאתי עבודה טובה בהרבה. אני גרה במושב ליד י-ם הוא גר בי-ם 10 דק´ מהעבודה שלי, כל ערב אני נוסעת ד´ הבית שלו (אבל הוא לא נמצא בחוץ) כי זאת הדרך שלי. את יודעת מה כ"כ גרם לי לחשוב שהוא פשוט מעריך אותי, רק שנה אחרי שהיינו פרודים שכבנו, הוא פשוט לא הסכים שנשכב "אני לא רוצה לפגוע בך", ורק אחרי שאני הדחקתי בו אז שכבנו, וזה יאמר לזכותו שהוא פשוט כיבד אותי. אז היום אולי קשה לו מבחינת השיחות שלנו, התקשורת בנינו פשוט הייתה מדהימה, אני יודעת שאני חסרה לו אבל הוא כנראה למד לחיות עם זה. את יודעת כל הזמן שהייתי מדברת איתו והיית רוצה לראות אותו בחיים הוא לא סירב לי כאילו רצה שזה יקרה, תמיד היא היה לצידי גם עכשיו אני חושבת, מה שאני אבקש הוא יעזור לי, אבל מה אני צריכה ממנו אם את הדבר שאני רוצה הוא לא יכול להביא לי?

mariana

New member
הכן הוא מעריך אותך

היי ריקי קראתי את הודעתך , הכן הוא מעריך אותך. פשוט היית מושלמת מכדי שיהרוס אותך(את מבינה את הכוונה שלי) לא נורא מה שאני יכולה להגיד לך שיגיע יום ותגידי טוב שזה קרה. אומרים כל מה שקורה קורה לטובה. תזכרי זאת אוהבתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת מרין

@@

New member
מרין, יום אחד יגיע.....

ואני את וכולנו פשוט נצחק על הימים האלה, יום יגיע ויהיה טוב כמו שאת אומרת, הכל עניין של זמן, משפט כ"כ נדוש אבל כ"כ נכון, יבוא יום נשמתי, ורק טוב יצא מזה, צריכים להסתכל על החיובי שבזה ואת יודעת מהו? בגלל האכזבות שלנו זכיתי להכיר את כולם פה, תחשבי על זה. לא כל יום אנחנו נפגשים בכאלה אנשים טובים ומרתים.

mariana

New member
גם אני שמחה

ריקי גם אני שמחה שהכרתי אותך ואת עזרא ועוד כמה אז הרי אומרים כל דבר רע שקורה יש בו גם את הדבר הטוב אני צודקת?
ואגב אני כבר מתה לראות אותך יוו איזה כייף זה יהיה. אבל מעניין איפה זה יהיה ואת כל כך צודקת רק הזמן יעשה את שלו ובנתיים בזמן הזה אנחנו כולם כאן כדי לעזור אחד לשני אוהבת מרין

למעלה