ריקי בהמשך לשיחתנו
אין כבר מקום שם. ריקי רציתי להכיר אותך יותר ממה שאת מספרת לי. האם רק הוא היה אצלך? כלומר רק איתו היה לך מערכת זוגית יחסית ארוכה או שהיו לך עוד מערכות ואכזבות? אני רוצה לדעת ואני רוצה שתאמרי לי למה נקשרת להוא כל כך? מה יש לו שאין לאחרים? אני רוצה שקודם תחשבי לפני שתעני לי, כלומר מילים לא באויר.
אני בטוחה שאם היית מנהלת איתו שיחה כמו שלי ושלו, למרות שלא היה מספר לך על הרגשות שלו, אני בטוחה שהיה יורד לך מימנו, בהתחלה כשאריאל נפתח אליי וסיפר לי מה הוא מרגיש, הייתה לי צמרמורת אבל כיום זה כבר לא קיים, אני לא יודעת אם זה עיניין של זמן, אני מפחדת שזה יחזור על עצמו(כלומר שאני ארצה אותו שוב). בעומק ליבי אני רוצה אותו אבל אני רוצה אריאל אחר, אריאל שונה, יותר בוגר, יותר נותן, עם אגו נמוך, ואם הוא יהיה כזה אני מוכנה לצאת איתו אבל, אני בעצם לא אדע עד שאני לא יהיה איתו שוב. טוב אני מקווה שזה יעבור לי. אז מחקה לתגובתך LOVE U מרין
אין כבר מקום שם. ריקי רציתי להכיר אותך יותר ממה שאת מספרת לי. האם רק הוא היה אצלך? כלומר רק איתו היה לך מערכת זוגית יחסית ארוכה או שהיו לך עוד מערכות ואכזבות? אני רוצה לדעת ואני רוצה שתאמרי לי למה נקשרת להוא כל כך? מה יש לו שאין לאחרים? אני רוצה שקודם תחשבי לפני שתעני לי, כלומר מילים לא באויר.