ריקוטן

ריקוטן

ב"ה שלום לכולם, אני מבקשת מידע בנוגע לכדורי ריקוטן. אין לי כ"כ הרבה פצעים, אבל אלו שיש לי מטרידים אותי לא מעט ושמעתי על כדורי הריקוטן שלא מעט אנשים צורכים או צרכו אותם ולרוב שמעתי תגובות אוהדות והמלצות חמות לשימוש בכדורים אלו, כמובן שמלבד ההמלצות אנשים סיפרו לי גם על הקושי שבטיפול, שהוא ממש לא קל וכו'. היום אזרתי אומץ והלכתי לראות רופא עור, הוא המליץ לי על הכדורים בחום (אני לא יודעת עד כמה הוא אמין, הבנתי שהוא מקבל על זה בונוסים) והרחיב גם על הקושי שבטיפול, הוא שאל אם אני סובלת מנשירת שיער ואמרתי שכן אז הוא הזהיר אותי ואמר שהכדורים עלולים לגרום לי לנשירות חמורות, אם כי לא ידועים לו יותר מדי מקרים כאלו, אבל שצריך להיות מודע לכך שזה עלול לקרות. אז כאן אני פונה לכל מי שהשתמש בכדורים, משתמש או מכיר מישהו שצרך / צורך אותם ויכול לומר לי אם ידוע לו משהו על נשירת שיער עקב הכדורים ואשמח גם לשמוע המלצות. תודה רבה לכל המתייחסים.

שניצללל

New member
../images/Emo207.gif בנושא רואקוטן ../images/Emo207.gif

אני כבר בחודש שישי לטיפול הרואקוטן, התחלתי עם 30 מ"ג, והעלתי ל40 מ"ג הפנים שלי דיי חלקות מפצעונים, אך יש לי סימנים אדומים בלחיים, הם נראים לכאורה כמו צלקות, אבל אנשים אומרים לי שזה יעבור לי עם הזמן... האם זה נכון? ואם כן עוד כמה זמן? שאלה נוספת היא כאשר אסיים את החצי שנה טיפול האם אפשר להמשיך בכדורים אם התוצאה לא לשביעות הרצון? ושאלה אחרונה האם רואקוטן אמור לפעול לא רק בפצעונים בפנים אלא באיזורים אחרים בגוף? כמו למשל הישבן וכו"? אשמח לתשובות, יום טוב לכולנו.

היי שניצל

ב"ה קראתי את הודעתך ואני יכולה להשיב לך על שאלה בהתאם למה ששמעתי היום מהרופא, הרואקוטן אמור ליבש גם פצעונים בגוף ולכן נאסר על שימוש בשעווה בפנים ובגוף, מכיוון שהעור מתייבש ורגיש, בכל מקרה, בנוגע לסימנים האדומים בלחיים נראה לי שכדאי לך להתייעץ עם הרופא ולראות אם זה בסדר, כי הטיפול כמיטב ידיעתי מסתיים כעבור חצי שנה, משיחה עם חברה שעברה את הטיפול הבנתי שעם הזמן שחולף בסיום הטיפול העור עדיין ממשיך להתנקות. אני קיבלתי מרשם ל- 40 מ"ג, הבנתי שזה בהתאם למשקל. שאלה לי אלייך, האם בעת השימוש בכדורים הייתה לך נשירה בשיער כתוצאה מהכדורים? האם ידוע לך על מקרים שזה קרה לאחרים שהשתמשו בכדורים? תודה.

שניצללל

New member
עוד מישהו יכול בבקשה להשיב לי על שאלותיי?

זה חשוב לי גם ממישהו אם יש כאן שלקח את הכדורים יותר מחצי שנה ויכול להשיב לי על השאלות...

שניצללל

New member
מנהלי פורום???

הייתי רוצה לדעת מדוע אינכם מגיבים לשאלות אנשים בפורום בכלל? אני מחכה בסבלנות כבר כמה ימים. אם אינכם יודעים את התשובות אשמח אם תגיבו בהתאם ולא תשאירו אותי ועוד המון אנשים בפורום ממתינים בציפייה לכלום!

מה השאלה שלך בעצם? נקווה שנעזור...

לא נראה לי שהרופא שלך מקבל "בונוסים" עבור רישום התרופה- מה גם שקיימים מתחרים בשוק ורואקוטן איננה היחידה...לגבי השכיחות מצאתי עבודה אחת בתחום ( אם כי נתמכה ע"י היצרן ) שמצביעה על נשירת שיער ברבע מן המטופלים ברובם בדרגה קלה מאוד ורק ב-10% ממשך הטיפול. כלומר תופעה בסה"כ לא משמעותית למרבית המטופלים.

למעלה