ריקוד מטריף

hotman10

New member
ריקוד מטריף

את באה מולי, פותחת הדלת עם החיוך הכובש שלך. דקיקה ושחומה, והחיוך המשגע. מובילה אותי פנימה, מתנשקים, מתחבקים..ץ צמוד כל כך, שהיא לוחשת לי שהיא מרגישה את דפיקות ליבי. "בטח שהוא דופק חזק, אני לידך" אני לוחש לה, מלקק את אוזנה. היא מתנקת רגע ושואלת "קפה שחור או נס?" אני- "שחור חזק, עם רבע כפית סוכר". היא נעלמת לכמה דקות, ואני תוהה.. על ההמשך. היא חוזרת, מושכת אותי לשבת על המיטה. מתגפפים, מדברים ושוב מתנגשים. ושוב אומרת לי שהלב שלי דופק, ואני אומרנ לה- תשימי יד שם. והיא פותחת את חולצתי, מניחה יד על הלב. כן, הוא בהחלט דופק חזק. ולאט- אט כל הכפתורים נפתחים, כל הבגדים מושלכים, והיא מובילה אותי למקלחת. מסבנים אחד את השני, היא שולחת יד לאיברי הזקור, מלטפת את הביצים (אוף.. כמה הן גדושות). ואני מלטף את גבה, את כתפיה, נהנה לסבן את החזה, את הבטן, בין הירכיים. מתכופף וממשיך עד כפות הרגלים. ואז- שוטפים במים, מתנשקים שוב ושוב. מושכים את המגבת, מתעטפים, מתיבשים (מהמים). ועומדים צמודים, עוד נשיקות, לוחש לה- רק מהחיבוקים איתה כל כך טוב לי. וגם היא אומרת שטוב לה, ידי יורדת אל ביו רגליה, חש את גבעת העונג שלה נפוחה, מלטף, מפשק את השפתיים, מרגיש את הרטיבות. הכלי שם ממש מפריע, גדול ותאוותני. ואני לוחש לאזנה- "רוצה להגשים פנטזיה איתך". והיא - "מה שתרצה". "טוב שאת קלה" אני אומר. עכשו! חודר לתוכה, מרים את רגליה- שיטפו אותי, מחבק אותה. מרגיש אותה. כןןןןןןןןןןןןןןןןןן כמה זה טוב, שהיא עלי ואני בתוכה! רוקדים- מתחבקים, מקפיץ אותה.. והיא מחבקת חזק. עודדדדדדדדדדדדדדדד מואהההההההההההההההה כןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן עודדדדדדדדדדדדדדדדד זה בא. בפרץ אדיר, באיזה כייף. ממשיכים עוד קצת, ואז- לוקח אותה למיטה, משכיב אותה, מלקק אותה, נהנה לראות את פניה, כולי אושר!

מפ33יצה

New member
הוטייייייייייייי

יפה מאוד
סלאששששששששששששש עליך

hotman10

New member
אם את "הולכת" על זה..

(לרקוד איתי..) אני מסכים ל"סלאששששששששששש" אחד.

למעלה