ריקוד לשיפוטכם

../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

הביקורת הכי גדולה שיש לי בהקשר לריקוד הזה היא שהוא פשוט מושמע יותר מדי. בזמנו אי שם בסוף שנות ה80 כשנחשפתי לראשונה לריקוד הזה אני חייב לומר שהדבר שהכי תפס אותי הייתה המוסיקה הנהדרת של אורי כהן. באותו זמן כמעט ולא השמיעו את הגרסא שממן עצמו שר יחד עם המילים והעיבוד האינסטרומנטלי המקורי ללא המילים היה פשוט משגע. יכולתי להקשיב למוסיקה הזו שוב ושוב ושוב ולא היה נמאס לי. נהניתי גם מהריקוד שהיה די חביב והשתלב יפה עם הלחן. היום בגלל שבאמת ריקוד זה כבר הפך לנכס צאן ברזל ותמיד יחזרו אליו אני וודאי לא מזנק מהכיסא כשמשמיעים אותו אבל אם אני כבר במעגל אני מניח שתמיד יהיה לי נחמד לרקוד אותו שוב.

איתך, אך עדיף בלעדך (זאת לא טעות).

ריקוד נחמד מאוד, קליל ונענועים (מוסיקה נעימה, אך בל נשכח את נענועי הראש של המאסטרו - ממן).

לא צריך לזנק זאביק

ראשית - שכחת לציין וזה חשוב... שמדובר בריקוד זוגות (משנת 1984) אתה כותב: "............. אני וודאי לא מזנק מהכיסא כשמשמיעים אותו......" איין צורך לזנק מהכסא, הרי לא מדובר בריקוד מעגל שהשמעתו גורמת לך להפסיק את השיחה עם החבר/ה בצד ולזנק למעגל הרוקדים. מדובר בריקוד זוגות שמושמע ברצף ריקודים אחרים. אולי התכוונת לומר... "לא הייתי יוצא החוצה כשמשמיעים אותו" ? בשבילי הריקוד "אהבה לילית" הוא ריקוד קלאסי ויפה ותמיד אשמח לרקוד אותו. גם בביצוע האינסרומנטלי וגם בביצוע של הזמר-חובב שלמה ממן למילותיה היפות של לאה עימנואל (מילות השיר במאגר החוקי של 'סברס').

אביגל ג

New member
ריקוד חמוד ../images/Emo13.gif

לפי שבועיים אאל"ט בתיה החזירה את הריקוד, ולימדה אותו כמובן בסדנה. כך יצא לי להכיר את הריקוד עצמו ולא רק להסתכל עליו במוצ"ש אצל שרה בים.

הכל דבש5

New member
ריקוד יפה ורגוע ומוסיקה נעימה

אצל גדי רוקדים אותו, לרוב, לקראת סוף ההרקדה כשכבר עייפפפ...ים

למעלה