ריקוד לשיפוטכם

ריקוד לשיפוטכם

והפעם (אולי לרגל המצב) ריקוד שבטח רקדתם הרבה לאחרונה "אהבת החיילים" שחיבר שמוליק גוב-ארי. אומנם ריקוד מתחילים אבל בטח יש לכם דעה עליו. אז מה דעתכם?!

../images/Emo13.gif../images/Emo10.gif אז ככה:

לפני שבועיים אני בטוח שהייתי מצליח הרבה יותר בקלות לפרגן לריקוד הזה. משום מה מאז ההסלמה בצפון כל מדריך מרגיש חובה להצדיע לחיילים שלנו רק עם הריקוד הזה(ואולי זה בגלל שאין ריקוד אחר שעוסק בחיילים). ויחד עם זאת אי אפשר שלא לפרגן לריקוד שבשלב כזה או אחר כולנו התחלנו איתו את צעדינו הראשונים בחוג המתחילים. אני נהנה כמובן לא רק מהריקוד החביב אלא גם מהמוסיקה אבל לא כשמשמיעים את הביצוע המנופח של תזמורת צה"ל. ובכלל,אני מודה שאני לא חסיד של הביצועים של תזמורת צה"ל וזה לא ממש עושה לי את זה לרקוד ולהרגיש שעוד שניה אני אמור לעבור ליד הבמה וכמו בסרט השוטר אזולאי להצדיע למרקיד או משהו דומה. אישית הייתי מעדיף לרקוד את הריקוד רק עם הביצוע של אריק איינשטיין מתוך הדיסק של שירי סשה ארגוב שלו. זהו אכן הביצוע המקובל בהרקדות ולדעתי הוא הטוב ביותר גם מבחינת עיבוד ויש לו קטע מעבר מקסים שמזכיר זיקוקים ולצערי תמיד הוא מופיע בגרסה מקוצרת בFADE OUT בסוף. בגרסא המקורית זה קטע מעבר יותר ארוך ופשוט מקסים. חבל שלא הצליחו לשלב אותו במלואו בריקוד!

מענין, זה אחד מריקודי המתחילים../images/Emo13.gif)

שאני תמיד תמיד שמחה לרקוד
) מצחיק להגיד זאת, אבל אני פשוט אוהבת את הצעד הזה: "החיילים.."
)) (זה שמדים עושים לי את זה, כמובן לא קשור
))

החיילים...המדים...../images/Emo41.gif

אני אהבתי את הריקוד כשהייתי במתחילים. אבל...זהו נגמר לי...וכשמשמיעים אותו אני הולכת לשבת או לדבר עם חברה. לזמזם אותו לעומת זאת אני אוהבת

../images/Emo204.gif אני דווקא שומרת לו אמונים...

לריקוד הזה... ואוהבת גם את המילים.... "... את זאת נאמר לך כגברים את יכולה עם אחרים..."

ואני דוקא אהב ת'מילים

ואם גם נמזמז אחרת, זה לא נורא, זה לא נורא, נחשוב עליך יקירה.

יה, זה בדיוק מה שרציתי לכתוב.

ואין כמו מילות הסיום: "את יכולה אם אחרים".
. את הריקוד למדתי בתחילת דרכי בריקודי העם, כך שזו בהחלט נוסטלגיה עבורי. אוהבת את הריקוד.

כמובן דב. תודה!

בעצם זה יכול להיות נכון, אם אוסיף: אם תרצי, את יכולה עם אחרים! (איפה המחיקון, כשצריך אותו?)

למעלה