ריקוד לשיפוטכם

ריקוד לשיפוטכם

והפעם הריקוד "אגדלך" שחיבר ישראל יעקובי (הערה קטנה:העובדה ששוב עלה בגורל ריקוד של ישראל היא מקרית לחלוטין) אז מה דעתכם על הריקוד?

../images/Emo13.gif

זהו ללא ספק ריקוד טוב ואפילו טוב מאוד. ישראל חיבר צעדים מאוד מעניינים וזה בעיקר יפה כשרוקדים את הריקוד נכון כולל כמובן תנועת היד והאצבע שתמיד טועים ומתבלבלים לגביה. ריקוד זה דווקא מקבל הרבה כבוד במיוחד בהרקדות נוסטלגיה ולכן קורה שלפעמים אני לוקח פסק זמן ולא רוקד את הריקוד שלא יימאס. זה מסוג הריקודים שטוב ללטש מדי פעם כדי שיהיה ברור וירקדו אותו נכון.

איריס0904

New member
אגדלך- נרקד אמש עם ישראל יעקובי

ריקוד מעגל יפה, אהוב עלי מאוד,המיוחד בו הינו הבלטת הזרתות בריקוד.

AyeleDance

New member
../images/Emo99.gif ../images/Emo99.gif

מאד אוהבת - עוד אחד מריקודי ה"אווירה" בדומה לשדמתי. Makes everyone hold hands really close - I definitely never fall asleep in this dance.

אגדלך???

למדתי את הריקוד הזה לפני שנים אצל מישאל ברזילי. מישאל עם ההוויה התימנית המקסימה שלו יודע גם "לענטז" את הריקוד במקומות המתאימים. מי שלמד אצלו בודאי שלא יחוש תרדמת בריקוד אלא נהפוך הוא, תנועות גוף עירניות למדי, בעיקר בחלק השני כשהגוף נוטה לכוון ההפוך במין הטייה. אני לא הייתי נרדמת בשום מיראה בריקוד הזה, והאמן לי עזרא, אני מכירה מעולה את הריקוד!!!

שוש. זה באמת מצחיק אותך?אני

מתפלא עלייך. צוחקת על חשבוני. זה פשוט ריקוד איטי .

שרק אתה מצחיק אותי מדי פעם אבל

לא תמיד אני מדווחת, עזרא לא צוחקת על חשבונך חלילה וחס פשוט שרק הצחיק אותי זה באמת מצחיק שנרדמים באמצע ריקוד , לי זה עוד לא קרה

משהא

New member
שרק2יש סיבות רבות שעזרא מנה וסיפור

בחודשים האחרונים עזרא כתב, מנה ופירט כמעט כל תכונה שהוא נגוע בה ויכולת ההירדמות תוך ריקוד אינה הקשה מבין הסיבות שהובאו כאן שמונעות כנראה מבנות זוג לרקוד עימו. זה מזכיר לי מקרה אמיתי כשהייתה תקופה שבת זוגי הייתה בחו"ל, ניגשה אלי אחת שלא הכרתי והיציע לי לרקוד. כמו שקמתי היא התחילה להגיד לי, תראה לפני שאנחנו מתחילים לרקוד רציתי שתדע שאני לא מסתדרת עם הקצב, חלק גדול מהריקודים אני לא יודעת, אני מאד עייפה, אין לי מצב רוח כי החבר שלי עזב אותי, יש לי ריח רע מהפה, אני לא אוהבת שנוגעים בי, הנעלים לוחצות לי, אני לא שומעת טוב........הכל היה בתוספת תאורים שקיצרתי......(בינתיים כבר עברו שני ריקודי זוגות) ואז ביקשתי סליחה ושאלתי - אז מדוע את מזמינה אותי לרקוד ? והיא ענתה - רציתי קצת לדבר עם מישהו על הצרות שלי. התישבנו בפינה שקטה, היא המשיכה לדבר, וכל האחרים רקדו. ובאשר לסיפור שבטחתי. פולניה לאחר ליל הכלולות מתעוררת בבוקר לאחר ליל הדבש הראשון ושואלת את הבעל הטרי - המשכת עוד הרבה זמן לאחר שנרדמתי. ריקודים שמחים אורי גבעוני

אחד הריקודים!

כמו שהבן שלי אומר בסלנג החדש. האמת אחד הריקודים הישנים שכיף עדיין לרקוד. ריקוד עם משמעות, עם נשמה, ואכן כמו שדמתי, לי כיף כל פעם לרקוד אותו.

למעלה