"ריקוד הטיקים"

יעלבל

New member
שלום אילנה

אני מאוד שמחה שהגעתם לשניידר. באופן אישי אנחנו כבר כ- 5 שנים במחלקה זו ורק דברים טובים יש לי להגיד עליהם. אני תמיד אומרת שזה ביתנו השני. ליבי איתכם והמון המון הצלחה לשי. אני תמיד אומרת - "את תראי שעוד יגיע יום והוא יהיה מלך העולם"... יעל

הלנה

New member
הי יעל

מצטערת לשמוע על הקשיים שעוברים עליכם, טוב שלפחות זה קורה בחופש הגדול ולא מתווספים גם הקשיים בבית הספר (שאני מניחה שכמו אצל רבים מאיתנו...גם יש). לפי מה שאת כותבת וגם כתבת בעבר...נראה שאת באמת יודעת טוב יותר מהרופאים ואני בטוחה שבסופו של דבר תמצאי את הטיפול הטוב ביותר עבור בנך. נכון לעכשיו הוא לא לוקח שום תרופה? כי אם אני לא טועה בעבר אמרת שהוא לוקח גם רסיטל וגם ריטלין בנוסף לריספרדל שהפסקתם...מעניין שלמרות שהפסקתם את הריספרדל לפני זמן מה הילד עדיין מחפש אוכל...גם אצלנו החיפוש אחר האוכל לא נפסק, אם כי ירד קצת ודוקא עכשיו בעקבות איזה וירוס של הקאות שהיה לו האכילה אצלו התמתנה...כנראה שכשהגוף מתרגל לאכול כל כך הרבה, גם אחרי שמפסיקים את התרופה הוא לא חוזר לעצמו. אני מאחלת לכם הרבה הצלחה בטיפול החדש וגם בסדנה...אשמח אם בהזדמנות תוכלי לפרט על כך יותר. תודה על העדכון. שבוע טוב
הלנה

יעלבל

New member
בוקר טוב הלנה

הבן עדין לוקח רסיטל ורטלין-שמציל אותנו מעט במהלך החופש. שקלנו להעלות מעט את מינון הרסיטל כי אנחנו נתקלים בכל מיני תופעות שקשה לנו להגדיר האם הן דכאון או עצבנות ומתח. אני חושבת שיש במצב אלמנט של יאוש אבל זו תוצאה של עצבנות ומתח שהרספרידל דיכא ומיתן תקופה ארוכה. כרגע ללא מענה בנושא זה הבן לחוץ ואין זה לדעתי דכאון (העלאת מינון הרסיטל היתה מטפלת בדכאון - אם כך זה היה). בכל אופן עד לסיום כל הברורים - לא משנים דבר וממתינים. העלאת נקודה חשובה שמטרידה אותי מאוד- איך זה שהפסקנו את הרספרידל והבחורציק עדיין מחפש אוכל? - אני די משוכנעת שהחיפוש אחר האוכל נובע ממתח, כעסים ושיעמום. תשובה אמיתית נקבל רק אחרי שננסה את הנאולפטיל...אבל גם אז אני חושבת שכל כך קשה להגמל מהרגלי אכילה ומי כמוך יודע מה זאת אומרת לשמור כל היום על התזונה (לא תאמיני מה אני עושה - מחלקת את הקורנפלקס לשקיות מדודות, את הלחם - שמה במגירה רק מס' פרוסות והיתר מחביאה...אחר כך אני שוכחת איפה החבאתי מה)...יש לך רעיונות? אשמח לשמוע. על הסדנה - אשמח לפרט כשנגיע....שרק נגיע כבר. להשתמע ויום טוב יעל

הלנה

New member
יעל - לגבי תזונה...

בהחלט נושא כואב וקשה...אני בעצמי נלחמת כבר שנים עם המשקל, מורידה - עולה - עולה - מורידה....אז לשמור על המשקל של הילד זה קשה כפליים.... טיפים שאני מנסה ליישם - ערן מאד אוהב ירקות ופירות, אז אני משתדלת שתמיד יהיה בבית שפע של ירקות ופירות ואני דואגת שיהיו לו ירקות חתוכים בקופסא (משתדלת זאת המילה המתאימה...). היתה תקופה שהיתי הולכת איתו כל יום סיבוב שיש לנו סמוך לבית של כ- 4 ק"מ (ואני כל יום מתכוונת לחזור לזה).... חוץ מזה אני יודעת הכל על תזונה נכונה ודיאטה מאוזנת, אני "חברת כבוד" בשומרי משקל כבר 10 שנים...אבל היישום... זה כבר סיפור אחר.

החורזת**

New member
יעל, אם אתם מחפשים תחליף לרספרידל

בגלל הגברת התיאבון שהיא גורמת, הרי שניאולפטיל אף היא גורמת להתגברות של תחושת הרעב ולכן גם להשמנה. אני לא יודעת האם ניסיתם גאודון, אבל למיטב ידיעתי ונסיוני היא אינה משפיעה על עלייה בתיאבון. מאחלת לכם שתגיעו לאיזון תרופתי במהירות.

שביק

New member
היי יעל היקרה, אני שולחת לך

חיזוקים.שולחת אנרגיות טובות ו
תומך. בהצלחה!!!

למעלה