ריקוד החודש

גלטובי

New member
ריקוד החודש

בואו ונבחר בין חברי הפורום את ריקוד החודש בזוגות ובמעגל כל אחד ירשום ריקוד אחד בזוגות ובמעגל האהוב עליו מקווה שתקבלו את ההצעה שלי

אגב ירון בן שמחון..

הוא תותח על! כל הריקודים שלמדתי לאחרונה, שלו, פשוט מעולים. כיפיים מאוד מאוד! ובכלל הוא בן אדם מאוד נחמד! כל הכבוד ירון המשך כך!

בחברה להגנת הטבע, מעגל, גדי ביטון

לא כל-כך החודש כבר אולי, אבל נקווה שאין הרבה ריקודים בחודש אחד עד כדי כך שניתן לערוך עליהם משאל.

../images/Emo204.gif הורה הרצל - גם של גדי..../images/Emo9.gif

אבל לדעתי עומד להפוך, עם הזמן, לאחת ההורות המקפיצות....

hadas74

New member
../images/Emo39.gifגם לדעתי ../images/Emo140.gif

במעגל עדיין אין לי העדפה מסויימת משום שכמעט כול המעגלים החדשים באותה רמה . אבל אם היתה העדפה לריקוד מעגל ישן , הייתי הולכת על "שיכור ולא מיין"
סוף שבוע נעים לכולם הדס

ניצנץ1

New member
הבחירה שלי החדשים : " חיכיתי לך"

בזוגות ו" רק ביחד ננצח" של דודו ברזילי במעגלים. אומנם הריקוד של דודו קל ,כמעט לרמת מתחילים , אבל אהבתי את השיר ואת הזרימה הקלה של הריקוד. לדעתי " הורה הרצל" הולך להתרומם, אבל בינתיים טרם.. אהבתי דווקא יותר מ" חברה להגנת הטבע"..

גם אני מאד אהבתי את "האיש ההוא"

וסוף סוף לימדו אצלינו את "חי למענך" (ותודה לשמעון עשור שהתחיל בפרויקט הלימוד, מירי אקוני, שלימדה אצלה, ואשר אושרי, שחזר ולימד----) ובאמת תענוג לרקוד את הריקוד הזה--שלא בהעתקה.

אז ככה

אפילו שמזמן לא למדתי ריקוד חדש בזוגות "הכל דבש" מבחינתי אחלה ריקוד. במעגל, דווקא כן הספקתי להעתיק את "הורה הרצל" והוא חמוד לטעמי.

בזוגות - "חיכיתי לך"... במעגלים לא

התחברתי לאף ריקוד....את הורה הרצל לא טרחתי אפיל להעתיק, אבל החברה להגנת הטבע חמוד, אך גם אותו לא טרחתי לרקוד...

למעלה