ריקוד הודי

yayamoving

New member
ריקוד הודי

נמסטה! שמי יעל טל אני רקדנית ומורה למחול בסגנון הודי. למדתי בהודו את סגנון הריקוד הקלאסי במשך שנתיים וכמו כן את ריקודי הסרטים ההודיים, בסגנון בוליוודי. אם יש לכם עניין בסגנון הריקוד ההודי תוכו ליצור קשר יעל 0544605633 [email protected]

yayamoving

New member
../images/Emo62.gifפתוחה לרעיונות../images/Emo39.gif

...רק חזרתי מהודו לפני 4 ימים... לצערי עדיין אין ימים ושעות למפגש בריקוד הודי אבל... אני פתוחה לרעיונות!!! אם יש מקום ואנשים אפשר לארגן סדנא או מפגש עם הדגמה (מופע) ריקוד בוליוודי מתאים גם למסיבת רווקות או ריקוד חתן-כלה... כמו שאמרתי- פתוחה וגמישה לרעיונות יעל 0544605633

שושוצ

New member
4 ימים? וואו! ../images/Emo12.gif

מאחלת לך "נחיתה" רכה רכה, ושתצליחי להביא את הודו אל תוך החיים שלך כאן ועכשיו
סיגל

inbal701

New member
עדידושק'ה.....

מאמוש למה צריך "למות" בשביל זה???? ענבאלדי - ענבל זוהר בית ספר לריקוד רחובות

אני יסביר לך למה...

אני לפני ריקודי הבטן רציתי ללמוד ריקוד הודי בגלל שאני חולה על המוזיקה ובכלל כל עולם הבוליווד שלהם מדהים!!! מכיוון שרק וורה גולדמן לימדה ריקוד הודי (וגם את המסורתי העתיק) שאני פחות אוהבת... לא הייתה לי ברירה אלא לפנות לריקודי הבטן . (וגם אחותי גררה אותי לשיעור). ואני מאוד מאוד אוהבת ובאמת מאוד רוצה ללמוד ריקוד הודי ... הבעיה היא שאין איפה , ולפי מיטב הבנתי היא גם תלמד בת"א, שיהיה לי מאוד קשה להגיע לשם אלא אם כן השיעורים יהיו ביום שבת בבוקר...... לכן אני "מתה" כי אין לי ממש דרך ללמוד את זה. וחוץ מזה את באה ליום הולדת של אלון?

inbal701

New member
הבנתי נשמה....

בקשר ליום הולדת של אלון לצערי אני לא אוכל להגיע מכיוון שיש לי 3 קבוצות של תלמידות אצלי בבית הספר וככה גם שאין לי מורה מחליפה.... אני מבינה שאת נוסעת? אז ספרי לי איך היה.... ענבאלדי - ענבל זוהר - בית ספר לריקודי בטן רחובות

למעלה