ריקוד הודי

yayamoving

New member
ריקוד הודי

שלום לכולם קןראים לי יעל. איפה להתחיל??? טוב, לפני שבועיים חזרתי לישראל מטיול ארוך בחו"ל. העולם שלי הוא ריקוד, ובעיקר סגנונות. בכל העולם הריקוד משמח לבבות, ומשחרר חושים! אני מציגה בפניכם: ריקוד הודי. יש לו הרבה משותף עם ריקוד מזרחי ועם זאת, המון שונה! גרתי 4 חודשים בבית של גורו לריקוד הודי. היא רקדנית מעולה וידועה בהודו ומורה נהדרת, בסגנון הקוצ'יפודי. סיפרתי לה המון על ישראל והיא מעוניינת לבוא לפה ולהעביר סדנאות. אם אתם מעוניינים או יודעים על קבוצות שיתעניינו בסדנא בריקוד הודי, זה הזמן! היא מתכננת להגיע בסוף אוקטובר. כל זה רק על קצה המזלג...יש לי עוד המון מה לספר ולחולל על ריקודים שונים שפגשתי בעולם... אבל נתחיל בזה. שיהיה לכולם קיץ נפלא!

רזלה

New member
האם תואילי להרחיב../images/Emo36.gif../images/Emo26.gif

הי יעל, ברוכה הבאה
אני אישית שמחה
על הצגת סגנונות ריקוד נוספים כאן הפורום. ואולם, מאחר שידיעותי בסגנון ההודי הן קלושות - אולי תרחיבי עבורי, ואני מקווה שעבור כולן, על סגנון הריקוד שבו מתמחה המורה שלך. לגבי סדנאות. תשלחי לי מסר עם האימייל שלך, ונראה. אני מתכננת עם עוד מורות שורה של סדנאות באיזור הכרמל. פרט לכך אני ממליצה תצרי קשר עם ערבסק - יתכן שיעל מואב תהיה מעוניינת בסדנא בסטודיו שלה. גם היא למדה ריקוד הודי כששהתה בהודו. יעל

yayamoving

New member
עוד על קוצ'יפודי

עוד על ריקוד הודי נורא קשה להרחיב בפורום שכזה... אבל הנה לינק אל האתר של המורה שלי שם יש הסברים כללים על ריקוד הודי וכן ספציפיים לסגנון קוצ,יפודי: www.schoolofkuchipudi.com דרך אגב- היא תגיע לישראל בשבוע השני של נובמבר (ב-7 כנראה) ואם אלו התאריכים בהם מתארגנות סדנאות בכרמל- מה טוב (ונעים) הנה פרטים על עצמי: http://connect.to/dancing או במייל [email protected] או בטלפון 04-9980274 נשתמע! יעל

באלאדיה

New member
הי יעל, ברוכה הבאה ../images/Emo39.gif

כמה יעל יש לנו בפורום, מעניין אם יש איזה קשר בין השם הזה לריקוד... תהיתי לגבי עצמי אם סדנא כזו יכולה לעניין אותי, והבנתי שאני לא מכירה מספיק את הריקוד ההודי בשביל להחליט, בפרט הסגנון שעליו מדובר. הרי תחת הכותרת "ריקוד הודי" יש בוודאי קשת רחבה, החל מהפופ שרואים בסרטים ועד לריקודים קלאסיים שלומדים שם בבתי ספר מיוחדים באופן מדוקדק לאורך שנים, עם תנוחות הידיים המיוחדות...
אז בקיצור - האם יש דרך להתרשם מהסגנון, אולי סרטון באיזה אתר באינטרנט?

למעלה