ריקוד בשיטת RAD

SPSP1

New member
עונה...

פרי אלמנטרי, זה לא גרייד, זה מסלול נוסף לצד הכיתות (grades)... רוקדים אותו בד"כ בסביבות כיתות ז', אבל אני לא ממש בטוחה (תקנו אותי אם אני טועה)...

טיפשפש

New member
תיקון והסבר.

גרייד 1-5 נקראים הם הרמות בסיס, שמלמדים את הבסיס לבלט, מגרייד 6 \פרי אלמנטרי מתחילים לקחת את הבסיס, ולהשתמש בו לכריאוגרפיות הרבה יותר מסובכות. ככה שיש הבדל גדול ברמה בין גרייד 6 לגרייד 5 ככה שרוב מי שנבחנת לגרייד 6, לקחה שנה הפסקה בינו לבין גרייד 5. הרבה פעמים לומדים בשנה זאת את רמה פרי אלמנטרי אבל לא נבחנים עליה, כי זאת רמה מאוד קשה וקשה לעבור אותה, בת כמה אחותך שנבחנה עליה? אני אתן כאן את הדוגמה שלי, אני בת 14 ובכיתה ח'. בכיתה ו' נבחנתי על גרייד 4 ולמדתי גם את גרייד 5 [באתי לסטודיו שלוש פעמים בשבוע קלאסי], שנה שעברה עשיתי שנה הפסקה ולמדתי חלק מהחומר של פרי אלמנטרי ועליתי על פוינט שוז. השנה אני נבחנתי על גרייד 6 ועכשיו אני מתחילה שוב לעלות על פוינט שוז וללמוד חלק מגרייד 7.

AdvaN

New member
תודה רבה ../images/Emo24.gif

אחותה של חברה שלי שנבחנה עליו היא בת 13 :) למה?
ויש לי עוד 2 שאלות.. אחרי שמסיימים את הפרי אלמנטרי עוברים לגרייד 6 או לגרייד 7? ומה נחשב לרמה יותר קשה: הפרי אלמנטרי או גרייד 6\7?

pilp

New member
RAD

היי...:) גמאני חדשה פה בפורום ורוקדת ב - RAD... עשיתי בחינה לכתה שישית ועכשיו אנחנו לומדות אלמנטרי...=] גם אתם נבחנתם?.. אני אשמח אם תגיבו לי...:)) חג שמח!!

טיפשפש

New member
היי :)

גם אני נבחנתי לרמה השישית, ועכשיו אני עולה על פוינט שוז ומתחילה ללמוד את הרמה השביעית. מתי הייתה הבחינה שלך? חג שמח גם לך!

למעלה