ריקודי 2005

../images/Emo41.gif אהבתי

את ההצעה לפילוח. זה יאפשר לקבל תמונת מצב מעניינת. וכמובן את ההומור. רק תוספת קטנה, כל יוצר שעבר את אחוז החסימה
לכנסת. ואולי בעצם זה לא רעיון כ"כ טוב, כי אז יהיה לו הרבה יותר זמן פנוי - ליצור...

מספר ריקודים למחבר

מבלי שיהיה בכך מענה לרשימת החיסול של אליק 31, מצ"ב גרף של מספר הריקודים למחבר בשנת 2005. בגרף נראים רק מחברים שחיברו שני ריקודים ומעלה, וזאת משלוש סיבות: א. כדי שניתן יהיה לראות מספיק פרטים ב. מחברי ריקודים אלה חיברו כשלשת רבעי מסה"כ הריקודים. ג. קשה לבוא בטענות למחבר שחיבר ריקוד אחד בשנה, ואולי זה בכלל ריקוד היחיד או ריקוד חייו. בראש החבורה (אני מקווה שהמונח מספיק ניטראלי) נמצא גדי ביטון עם 15 ריקודים חדשים ונושף בעורפו ישראל שיקר עם 13 ריקודים חדשים. במרחק רב אחריהם שמוליק גוב-ארי עם 7 ריקודים חדשים. במבט אחר (ברשימת היוצרים המלאה) 9 היוצרים הראשונים (שחיברו 4 ריקודים חדשים ומעלה השנה) אחראים לכמעט מחצית כל הריקודים החדשים. עוד היבט, אף על פי שאיני בר סמכא, אני מבקר בלא מעט הרקדות. מתוך 15 הריקודים של גדי ביטון אני מכיר 8. מתוך 13 הריקודים של ישראל שיקר אני מכיר 2. מתוך 7 הריקודים החדשים של שמוליק גוב ארי אני מכיר 1. שנת 2006 קצת פחות פוריה (כמותית) לכולם.

ע"פ האתר האוסטרלי יש "כוכב" נוסף

ע"פ האתר האוסטרלי שגיא עזרן (מופיע שם כסגי אזרן) חיבר בשנת 2005 14 ריקודים, מתוף 19 ריקודים שחיבר בסך הכל, בשנתיים האחרונות. אגב, קודם ציינת שלקחת את הנתונים מאתר רוקדים, לפי אתר רוקדים גדי חיבר 9 ריקודים השנה, ואילו לפי האתר האוסטרלי הוא חיבר 16 ריקודים השנה (חלקם ריקודים שנלמדו במחנות בחו"ל ועדיין לא הגיעו לארץ, או הגיעו בזמן שירון היה בחו"ל ועדיין שם). אגב, "שיר ותהילה" מופיע באוסטרלי כ "שיר ותפילה". אצל ישראל שיקר יש הבדלים משמעותיים בין מה שפירסמת למה שמופיע באתרים השונים. ברוקדים רשומים לו 4 ריקודים ובאוסטרלי 5, היות ומופיע שם "האמנם" שהוא בעצם ריקוד ישן יותר. בכל מקרה, כל הכבוד על עבודת המחקר.

טעות שלי - המספר מתיחס ל 2004

כשחולים יש לכך יתרונות וחסרונות. היתרון: היה לי זמן לעבד נתונים. החסרון: כנראה שמטושטשים ועושים טעויות. הגרף שפירסמתי התיחס ל 2004. תודה לרויטל שבדקה וגילתה שיש טעות. מתנצל בפני חברי הפורום. באשר לנתוני 2004: למעונינים מצ"ב קובץ ה EXCEL עם הנתונים הגולמיים כפי שהורדו מאתר רוקדים. אשתדל לפרסם את נתוני 2005 בהקדם וכשהראש יצטלל.

מספר ריקודים למרקיד 2005

ממהר לתקן את הפשלה: מצ"ב גרף מספר הרקודים למחבר ב 2005. גם הפעם הגרף מתיחס רק למי שחיבר יותר מריקוד אחד. הפעם מצבי חמור יותר (המונח מכיר אינו מתייחס לרוקד, אלא לנרקד בהרקדות שלי. בפרט במעגל איני רוקד ריקודים שאיני אוהב): מ 16 הריקודים שחיבר מושיקו הלוי השנה איני מכיר ולו אחד (מרקידי היקרים מי פישל פה?) מ 9 הריקודים שחיבר גדי ביטון אני מכיר 9 (פשלה בכיוון ההפוך?) מ 7 הריקודים שחיבר שלמה ממן אני מכיר 2. מאחר וכבר פישלתי קודם, לפחות נוציא את המיטב: ב"שלושת הגדולים" מופיע שנתיים רצופות רק גדי ביטון. ב"עשרת הגדולים" מופיעים שנתיים רצופות גם: רפי זיו, ישראל שיקר ודודו ברזילי.

למעלה