ריקודי עם בלונדון
בשבוע שעבר הייתי בהרקדה בלונדון, הרקדה די נחמדה למען האמת. היא מתקיימת מדי יום חמישי בערב 20:30-22:30, ברחוב פינצ´לי 523. לצאת בתחנת רכבת finchley (קו jubilee או metropolitan) ולקחת קו 82. כשאני הייתי ההרקדה נמשכה עד 23:00. זהו אולם ספורט קטן, ריצפת פרקט, 40-50 איש, נראה לי שרוב המשתתפים בסביבות גיל ה-40, חלקם ישראלים לשעבר, חלקם מקומיים ואחד תייר (אני
). דמי כניסה 4 פאונד (30 שקל). בניגוד למקומותינו בהם הסבבים ארוכים (זוכרים את הסקר של ירון?) הרי ששם הסבבים קצרים. משהו כמו 10 דקות לזוגות למשל. ככה יצא שבשעה ועשרה שהייתי יצא לי לרקוד 3 סבבי זוגות! לא ממש הכרתי הרבה מריקודי המעגל (ותיקים מאד כנראה) אם כי קל יחסית להעתיק ומנגד ריקודי הזוגות עדכניים למדי ("יושבים בבית קפה" למשל). בקיצור, חוג חמוד, יש חבר´ה לבביים וגם עוזר קצת לחמם את הגוף מהקור העז השורר בתקופה זו באנגליה.
בשבוע שעבר הייתי בהרקדה בלונדון, הרקדה די נחמדה למען האמת. היא מתקיימת מדי יום חמישי בערב 20:30-22:30, ברחוב פינצ´לי 523. לצאת בתחנת רכבת finchley (קו jubilee או metropolitan) ולקחת קו 82. כשאני הייתי ההרקדה נמשכה עד 23:00. זהו אולם ספורט קטן, ריצפת פרקט, 40-50 איש, נראה לי שרוב המשתתפים בסביבות גיל ה-40, חלקם ישראלים לשעבר, חלקם מקומיים ואחד תייר (אני