ריקודי עם - אסור !!!

Dיהודה

New member
הגעתי ממש רגוע ../images/Emo6.gif

מאוד נהניתי אתמול בהרקדה. חבל שבת הזוג של יום ב' לא הגיעה ( היה סיכוי קטן...). והכי נהניתי דווקא מהריקודים האחרונים אחרונים ( למרבה הצער לא מוכרים לחלק מהרוקדים ). בנושא " איש באמונתו יחיה " אני ממש מסכים .!!
אבל , כדי שלא ניתקל באותה בעייה של חוסר סובלנות מהצד השני , צריך הידברות , והרבה . רק כך נוכל להיות עם חזק ומאוחד. בברכת סוף שבוע נעים ורגוע. יהודה אגב את "מאוהב על המרפסת
" רוקדים ( גירסת אבי פרץ ) רוקדים במקומות רבים. עוד פעם יהודה .

"ויש כאלה, שלוקחים מונופול על החכמה

"...ויודעים יותר טוב ממני, ויודעים יותר טוב ממך - מה טוב בשבילי, מה טוב בשבילך" (עוזי חיטמן). הכוונה לרבנים, אשר מצליחים להמאיס עלינו את הדת, אשר יש בה הרבה ערכים המבטאים סובלנות, אכפתיות ועוד ערכים שהוזכרו לעיל. ח ב ל!!!!!!!

את באמת מאמינה שמרים בת ניסים

רוצה לרקוד??? המטרה שלה זה להכתיב לך, לי ולכולנו איך לחיות!!! ההבדל בינינו לבינה זה שאנחנו לא נעיז להפריע למרים בת ניסים ומקורביה לעסוק בכל מה שעולה על רוחם. שיאכלו מה שהם רוצים, שיתפללו, שישירו, שירקדו, שיקפצו... לא אכפת לנו. שיחיו איך שהם רוצים. אבל הם - טוב, זה כבר סיפור אחר. את אפם הארוך תמצאי אצלך בצלחת, בארון הבגדים, בבילויים שלך בשעות הפנאי ואפילו במיטה... הגיע הזמן שמישהו יעמיד אותם במקומם!

רוקדת, זה הוא בדיוק מהותו...

של הריטואל הדתי. ההתערבות בחיי היום יום והכתבת הכללים, החוקים והטקסים המלווים כללים אלו - הם אלה שמציבים את הגדרות - ואת ההגדרות של כל דת ודת, כ"א עפ"י כלליה וחוקיה וטקסיה. לאדם דתי זה בהחלט נורמטיבי, ואפילו חיוני, לבקש את עצת הרב גם בפרטים הקטנים של חיי היום יום.

פרפרית צהובה!

הלוא אני לא אומרת דבר על אורח חייהם שלהם. שישאלו את הרב שלהם על כל דבר שנראה להם, או שלא נראה. שישאלו אותו מצידי אפילו מתי ואיך מותר להפליץ... אבל אותי הרב שלהם ממש לא מעניין. אני מנסה לחיות את חיי כרצוני, עם ההנאות הקטנות שלי. לא מטריד אותי כהוא זה שמבחינת מגזר מסויים באוכלוסיה אני "עבריינית". כל עוד אני לא מפריעה להם באורח חייהם -ואני באמת משתדלת מאד לא להתערב ולא להפריע - שלא יפריעו לי!!! מאכסימום - אם באמת קיימים גן עדן ו/או גהינום (את זה נגלה בהגיע העת) אני כבר אקבל את שלי... מה זה צריך להיות העסק שלהם???

רוקדת - אין בינינו ויכוח...

כמוני כמוך. אבל מבחינת האדם הדתי - לפי אמונתו יש לו אחריות על העם כולו, וכל חוטא כמוך וכמוני מרחיק אותו מהגאולה השלמה. זו אמונתו, ולכן, הרבה יותר חשוב לאדם האדוק בדתו להחזיר אותנו ושכמונו בתשובה ע"מ לקדם את יום שובו של המשיח. כי אם לא ידעת - את ואני מעכבות אותו...

ואולי המשיח בכלל שמן, נמוך וקירח

שכמוני וכמוך, מחפש קצת שקט ושלווה בעולם הזה!!!

אביגל ג

New member
למען האמת, אין לי מושג כבר מה המרים

בת ניסים הזאת רוצה, או אולי היא בעצם גבר. מאז פסטיבל כרמיאל שרשמתי סיקור שלי, ומה אני ממליצה, אני זוכרת שהיא כתבה לי תגובה על זה שכתבתי שאפשר לנשנש במופע נעילה (או בכלל במופעים באמפיתאטרון)...תגובה זועמת... וכל הזמן כשביקשתי הסבר היא רק התלוננה והתלוננה... אז אני כבר לא לוקחת אותה ברצינות...

גוגו11

New member
האם לגלוש

האם לגלוש באינטרנט, רמנא ליצלן מותר???? ועוד בפורום ריקודי עם?תשאלו את אותו רב על זה וגם תקיימו את פסק ההלכה שלו.

LC היחיד

New member
כשהינו ילדים

זה מזכיר לי ריקוד ילדים מימי מסיבות הכיתה לפי מילות השיר: בן לוקח בת ובת לוקחת בן בן לוקח בת ובת לוקחת בן הרבי אמר אסור להתחתן הרבי אמר צריך להז...

למעלה