ריקודי זוגות

rozalia

New member
ריקודי זוגות

קראתי כמה תגובות בקשר לריקודי זוגות והבנתי שדי הרבה רוקדים אוהבים לרקוד ריקודי זוגות וחבל שלא כך המדריכים.בחוג רגיל שמים שעה או שעה וחצי ריקודי מעגל ואחר כך במקרה הטוב מקסימום 3/4 שעה של זוגות.אני ובן זוגירוקדים ותיקים ובכל החוגים שכבר בקרנו רוב המדריכים לא שמים דגש על ריקודי זוגות למרות שהם היפים ביותר והמענינים, לאומת ריקודי מעגל החדשים שבזמן האחרון רדודים ביותר . גם במרתונים בתחילת הערב רוקדים שעה וחצי מעגלים ואחר כך מעט זוגות.חבל שזה כך אם יש הרבה מאד רוקדים שאוהבים רקודי זוגות.יבורכו כל המדריכים שיצרו בקרים של שבת זוגות בלבד, שבאמחד מהם - באלונים בקרנו ומאד מאד נהניהו .

almonit25

New member
לא מדוייק..

אני לא יודעת מאיפה אתם בארץ, אבל בהרקדות בצפון זה לא ממש ככה. למשל בהרקדה במסריק עם אבי אמסלם - אפשר בפירוש לומר שמוקדש זמן רב יותר לזוגות מאשר למעגלים. בהרקדות במרכז (למשל בבית דני ובאוניברסיטה) מחלקים את הזמן בין זוגות למעגלים שווה בשווה, ואפילו יש נטייה לתת יותר זמן לריקודי הזוגות. בכל מקרה לגבי מרתונים- ברור שבהתחלה יהיו יותר ריקודי מעגלים מאשר זוגות כי בקושי מגיעים אנשים (בהתחלה). לגבי המשך המרתון, בכל המרתונים שהייתי, היו דווקא הרבה ריקודי זוגות. ובהקשר זה אני חייבת לציין את המרתון של ירון כרמל במשגב- ירון הקפיד על סבבים מדוייקים של חצי שעה לזוגות ולמעגלים, כך שאם הייתם שם בטוח שלא היית חושבת שיש מעט זוגות... באופן כללי, אני גם מאוד אוהבת לרקוד זוגות (כמובן שזה תלוי בפרטנר), ומעולם לא חזרתי מהרקדה, קל וחומר שלא ממרתון, במחשבה שלא רקדתי מספיק זוגות...

yifat s

New member
לא מדוייק

אני רוקדת בימי שני בנחלת יצחק בת"א ושם מהשעה 22:45 עד 00:30 יש רק ריקודי זוגות (כמעט שעתיים!!!) וזה ממש כייפי... חוץ מזה יש סדנת זוגות בימי חמישי באליאנס...אם את מעוניינת את מוזמנת לכתוב לי במסר אישי ואני אתן לך פרטים (כרגע אני לא בטוחה בשעות נדמה לי שזה מתחיל ב- 22:00)... לילה טוב יפעת

למעלה