ריקודי בטן מעונינת ללמוד ריקודי בטן מתאים לי אזור חיפה קריות תודה על הצעות
א אבטיח צהוב New member 27/5/07 #1 ריקודי בטן מעונינת ללמוד ריקודי בטן מתאים לי אזור חיפה קריות תודה על הצעות
O ORTAL12341 New member 27/5/07 #2 אני מורה לריקודי בטן בחיפה, יש לי חוגים בימי שני ובימיי שלישי, אם את בעניין צרי עימי קשר, אורטל- 0544430315 יום ה' יש מופע ריקודי בטן- "פנטזיות" ראי פרטים בלוח אירועים..
אני מורה לריקודי בטן בחיפה, יש לי חוגים בימי שני ובימיי שלישי, אם את בעניין צרי עימי קשר, אורטל- 0544430315 יום ה' יש מופע ריקודי בטן- "פנטזיות" ראי פרטים בלוח אירועים..
M motek74 New member 28/5/07 #4 חוג ריקודי בטן בסטודיו C בסטודיו C בחיפה יש אחלה חוג לריקודי בטן, תתקשרי למוקד שלהם בטלפון 5045* ויפנו אותך בהצלחה
חוג ריקודי בטן בסטודיו C בסטודיו C בחיפה יש אחלה חוג לריקודי בטן, תתקשרי למוקד שלהם בטלפון 5045* ויפנו אותך בהצלחה
H Hada Del Magia New member 29/5/07 #5 שאלה לגבי זה האם בסטודיו C לא צריך להיות מנוי בשביל להרשם לחוג הזה? (ואז זה גם תוספת במחיר) כי אני פשוט גם מעוניינת ללמוד שם אבל תמיד חשבתי שצריך להיות מנוי לשם בשביל להרשם לחוג... יש לך מושג?
שאלה לגבי זה האם בסטודיו C לא צריך להיות מנוי בשביל להרשם לחוג הזה? (ואז זה גם תוספת במחיר) כי אני פשוט גם מעוניינת ללמוד שם אבל תמיד חשבתי שצריך להיות מנוי לשם בשביל להרשם לחוג... יש לך מושג?
א אירית1961 New member 29/5/07 #6 בסטודיו סי יש מה שנקרא מנוי חיצוני העלות 189 ש"ח לחודש עבור ריקודי בטן בלבד. מי שמעושה מנוי עיקרי בסביבות 270 ש"ח תוסיף רק כ-70 עבור ריקודי הבטן.באתר של סטודיו סי תמצאי פרטים נוספים
בסטודיו סי יש מה שנקרא מנוי חיצוני העלות 189 ש"ח לחודש עבור ריקודי בטן בלבד. מי שמעושה מנוי עיקרי בסביבות 270 ש"ח תוסיף רק כ-70 עבור ריקודי הבטן.באתר של סטודיו סי תמצאי פרטים נוספים
ח חנישה New member 30/5/07 #8 ממליצה בחום על יפית כהן מק.ביאליק../images/Emo45.gif אני לומדת אצלה שיעורים פרטיים בביתה והיא מלמדת גם בשייפ קריון ובקאנטרי גלי גיל- מומלצת בחום מורה מדהימה הטלפון שלה: 0522-830914 חני
ממליצה בחום על יפית כהן מק.ביאליק../images/Emo45.gif אני לומדת אצלה שיעורים פרטיים בביתה והיא מלמדת גם בשייפ קריון ובקאנטרי גלי גיל- מומלצת בחום מורה מדהימה הטלפון שלה: 0522-830914 חני