ריקודי בטן

mikucho

New member
ריקודי בטן

אני רוצה לשתף אתכם במשהו, אני חדשה פה בפורום וכבר המון זמן רציתי ללמוד לרקוד ריקודי בטן, בקיצור אני בתהליכי גירושים מבעלי והדבר הראשון שעשיתי כשמצאתי דירה זה היה להרשם לריקודי בטן, אני מרגישה שזה הדבר הכי טוב בשבילי עכשיו ואני כל השבוע מחכה ליום הזה. אם אני מרגישה רע לפני הלימוד אז אחרי החוג אני בעננים. אשמח לדעת על הופעות שיש בנושא זה

ל ט י פ ה

New member
MIKUCHO

בחרת בדרך הנכונה, הרקוד ייחבר אותך לנשיות שבך, לרוך לעוצמה הנשית שיש לנו הנשים, תרגישי קרובה אל עצמך, לגוף, לרגש. הדימוי העצמי ישתפר, תרגישי נשית מינית ואף יפה יותר. כל הכבוד שחשבת על פעילות של ריקודי בטן. יש גם מתנ"ס בנווה צדק עם מורה מדהימה. הקורס לא יקר מכיוון שזה מתנ"ס. בהצלחה. הכי חשוב להאמין ולא להתייאש. להנות מכל רגע אם ממוסיקה ואם מהתנועות.

tlingit

New member
ברוכה הבאה מיקוצ'ו ../images/Emo24.gif

יופי שהצטרפת אלינו לפורום, ומאד מרגש להשתתף איתך בחוויה של גילוי ריקודי הבטן. דיברנו כאן בפורום לא פעם על הקסם שיש בריקודי הבטן, ההתחברות המחודשת לעצמנו ממקום חיובי. זה נראה כמו חוט מקשר בין הרבה אנשים שהגיעו לריקודי הבטן. אין כמו שיעור ריקודי בטן לשפר את מצב הרוח ולהוסיף שמחת חיים. עדכונים על הופעות (ושאר אירועים הקשורים לריקודי בטן) מופיעים בלוח האירועים של הפורום (הקישור נמצא למעלה, בשורה הכחולה) מאחלת לך ימים טובים ומשוקשקים

באלאדיה

New member
איזה יופי של סיפור!!

ברוכה הבאה, ממש כיף לשמוע על מישהי שמתחברת לעצמה ומתחזקת דרך הריקוד והאנרגיות החיוביות העצומות שלו (משהו שהרבה כאן יכולים להזדהות איתו). אנחנו מעדכנים לוח אירועים שוטף עם הופעות, סדנאות וכד' - וגם מדסקסים קצת לפני ואחרי ההופעות, כך שאני בטוחה שתמצאי כאן את מבוקשך.

למעלה