ריקודי אמצע הדרך

ריקודי אמצע הדרך

נוסטלגיה ועוד... ושוב נפגש ל"ריקודי אמצע הדרך" ונוסטלגיה. מוצ"ש הקרובה ה-4.06.05 (21:00) בבית הצנחן, רח' רוקח 121 רמת גן (שיכון ותיקים ע"י מרכז ספיבק). ערב מיוחד בו נארח את מאיר שם טוב, נרקוד מריקודיו ונחזור על ריקודים הזקוקים לרענון וביניהם: מאוהב, מזמור לילה, תבורכי ארצי, דרך ארץ השקד, יד קטנה, נחל התנינים, רמז, שיר לאחותי, הורה מחודשת ועוד הערב מחולק למעגלים וזוגות בסבבים של כחצי שעה. מחיר כניסה - 25 ₪. למגיעים עד 21:30 – 20 ₪ בלבד. אשמח לראותך עמנו. ירון מישר, רוקדים מצורף כרוזון (פלייר).

יש סיכוי ל"זר קוצים"?

ריקודו היפה של מאיר שם טוב, "זר קוצים" בזוגות נרקד בהרקדות שונות בצפון הארץ. השבוע אמרה לי אחת מהרקדניות הותיקות שלא ראתה אותו מעולם. חבל. (דרך אגב, ניתן לראות אותו באתר האוסטרלי). הבטחה של לימוד "זר קוצים" תביא בריצה הרבה רקדנים להרקדה.

תודה לירון ולמאיר

ובאמת הייתה לי הפתעה הערב. מסיבות משפחתיות לא הגעתי בזמן להרקדה. כשהגעתי באיחור , התקבלתי על ידי ירון שאמר מייד למאיר שם טוב, הנה מי שביקשה את "זר קוצים". הסתבר שהריקוד אכן נלמד והתקבל באהבה על ידי הרוקדים. מאיר הזמין אותי לרקוד איתו במרכז המעגל. בחשש גדול, כי אני לא מכירה את הריקוד, אלא מצפייה באינטרנט, הצטרפתי אליו ועם ההובלה הברורה והיפה, אני מקווה שגם זרמתי ורקדתי. הריקוד אינו קל אך הינו מסוג הריקודים שלאחר שרוכשים אותם לא יכולים בלעדיהם. מאותם פנינים שגורמים לנו לאהוב את ריקודי העם. קבלת פנים אישית כזו וריקוד כל כך מיוחד, היו ללא ספק מחווה נעימה מאוד. תודה לירון שקיים את הבטחתו ולמאיר שם טוב שנתן לי את ההזדמנות לרקוד איתו.

למעלה