ריקודי אופי

ריקודי אופי../images/Emo13.gif

הייתי מאוד רוצה ללמוד גם קצת ריקודי אופי. אני יודעת שבחו"ל זה חלק מלימודי הבלט. היכן בארץ ניתן ללמוד את זה? במחולה יש שיעורי פלמנקו שאני חושבת לקחת. אילו עוד ריקודי אופי מלמדים? והיכן? (ריקודי אופי זה ריקודי עם מסוגננים של העמים השונים) בתודה.

NeTa MuFlEtA

New member
אממ . .

אני למדתי אופי בעבר. . אני יודעת שישנם סטודיואים קטנים יותר לבלט קלאסי שבהם מלמדים את הסיגנון הזה, זה חלק מהבחינות של האקדמיה לבלט בלונדון. אני לא יודעת איפה את גרה לכן אני לא יכולה לתת לך מקום מדויק, תבררי .

באזור המרכז

אם באקדמיה בלונדון,אז אני צריכה לחפש מורות העובדות לפי שיטה זו,וליהכנס שם כמה זמן לריקודי אופי.את מכירה מורות מהמרכז? תודה רבה לך.

NeTa MuFlEtA

New member
מרים קופמן - בפ"ת .

מורה רצינית מאד אבל היותר טובות בתחום. ממליצה בחום
אם את רוצה פרטים נוספים-במסרים.

מממממ

אני יודעת על סטודיו בנס ציונה שמלמד ריקודי אופי מלמדת בו טובה צוברי גם (המורה שם לבלט) שחכתי איך קוראים לסטודיו אבל זה בנס ציונה שם שייכים להיכל או משהו כזה..אל תתפסי אותי במילה..אבל תבררי זה בדוק בנס ציונה..חברה שלי לומדת שם..אני יברר לך בידיוק פרטים ויגיד לך הכול במדויק

תודה../images/Emo13.gif

האם יש משהו כזה בת"א,ר"ג והסביבה,הרצליה,רמת השרוןוכיוצ"ב? אני בלי רכב,ונס ציונה קצת רחוק לי,אבל אולי אחשוב על כך. כי אני רוצה לקחת בזה כמה שיעורים,או זמן מסויים,לא מתכוונת להתמחות בזה. תודה בכל מקרה.

למעלה